Само преди дни стана ясно, че шофьорка на такси в София е направила нещо много гнусно на болна майка с бебе. Жертвата й се оказа Благовеста Найденова.


Благовеста Найденова

За престъплението са задържани са две жени – таксиджийката и нейна приятелка, която всъщност е изтеглила парите от дебитната карта на жената.


Задържаната таксидийка

"Хванах таксито от улицата. Бях сама, тръгнах с бебето си към спирката, но видях жълтата кола и решиха да я хвана.

Видях, че шофьорът е жена и я попитах дали чака някой от блока, а тя каза, че не е на работа и не чака никой, а нейна приятелка.

Шофьорка на такси в София направи нещо много гнусно на болна майка с бебе ВИДЕО

Попитах я проблем ли е да ме закара, че съм сама и с бебе и количка. Тя ми помогна – качи количката в багажника, а аз гушнах детето и се качих на задната седалка. Там оставих чантата си, в която бяха всичките ми документи, пари и дебитни карти", сподели Благовеста в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Мисля, че тя не забеляза дали съм болна. Тя не гледаше много към мен, а дори повече гледаше бебето, на което много се зарадва", спомни си обраната жена.

"Закараме до Първа градска болница. Тя беше пуснала апарата, не ми даде касова бележка, а само ми каза, че й дължа 8,36 лева. Тя изгледа портмонето ми, но аз в него имах само около 10 лева.

Тя изчака да й платя. Дадох й десетте лева и ми върна рестото. След това излезе от колата, за да извади количката от багажника, а аз излязох от таксито с детето ми, но оставих чантата и играчката на бебето в колата.

Отидох да го сложа в количката и щом се обърнах видях как тя затваря вратите и се качи в таксито и си тръгна", каза с ужас Благовеста.

Още една жена обрана от колега на таксиджийката, оставила без пари болна майка

От банката й казали, че парите от сметката й, чийто ПИН-кодове тя била написала на лист, който бил в портмонето й, били изтеглени на няколко пъти посред нощ.

Потърпевшата обясни, че от таксиметровата компания не са й се обадили, за да я обезщетят.

Благовеста благодари на полицаите от Пето Районно, който бързо намерили и арестували наглата таксиджийка и приятелката й.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!