На поредна шокираща наглост са станали свидетели пловдивчани, които зоват да се вземат мерки. Причината за възмущението им е, че пореден нахален шофьор е зарязал колата си в пешеходната зона в Пловдив.

"Може би чакаме да се повтори трагедията с малкия Паоло, преди да направим нещо по въпроса", заяви възмутен жител на града в сигнала си до рубриката "Моята новина" в "Здравей, България" по Нова тв.

БЛИЦ припомня, че на 2 юни 2014 г. шофьорът Георги Сапунджиев прегази с джипа си 4-годишния Паоло, който караше колело по главната улица на Стара Загора заедно с родителите и сестра си. 


Инцидентът стана на пешеходна зона, а към момента мъжът е на свобода. 

БЛИЦ припомня, че трагедията наистина бе голяма, защото семейството години наред бе правило опити да има дете и една от инвитро процедурите се оказала успешна, а на бял свят след много чакане и силни емоции се появили малкия Паоло и сестричката му. 

БЛИЦ припомня и, че това не е единственият случай на наглец, забелязан в пешеходната зона на Града под тепетата. Преди месец турчин с тузарски джип профуча на същото място, а възмутени граждани показаха кадри от дързостта. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!