Тази вечер в лайфа на Big Brother 4, ще прехвърчат искри, защото гости на Милен Цветков ще бъдат: Даниел и Данаил, двамата побойници, изгонени по-рано от Big Brother. Те ще се срещнат за пръв път, след боя, който си спретнаха в двора на Big Brother. Как ще протече тяхната среща и дали няма да се наложи охраната да се намеси отново ще разберем в живото предаване.
Освен тях в студиото ще бъдат и първата, тръгнала си по собствено желание от къщата - Ангелинка, изгонените при предишните номинации Ирена и Петър и момичето, което след като припадна в краката на Милен Цветков при старта на шоуто - Нели. Тази вечер ще бъдат обявени новите номинации. Гостите ще могат да коментират всичко случващо се директно от студиото. Ще видим дали бившите участници, като врели и кипели в къщата, ще могат точно да преценят кой от съквартирантите ще събере най-много негативни гласове.
Техните предположения за това кой кого ще номинира, се базират на личните им контакти със съквартирантите, а те имат и вътрешна информация и повече преки наблюдения за отношенията в къщата. Така че ще бъде интересно да видим, след излизането на Петър и Ирена, как са се развили нещата за по-малко от седмица. Има ли напълно нови кандидат за изгонване, или нови причини за повторно номиниране на някой от съквартирантите? Какви рокади са настъпили в отношенията между участниците?  /БЛИЦ