Ремонтирана и закърпена дупка в Пловдив зейна още повече. Ямата е на Коматевско шосе, на пътя до оградата на тренировъчния стадион на ФК "Ботев" в Пловдив. 
Рисковата дупка все е била ремонтирана миналата седмица, разказа читател пред TrafficNews.bg. Сега тя е зейнала отново и опасните павета пак отскачат от нея. Преминаването през дупката носи риск от повреда за автомобилите, а има предпоставки и за ПТП.

"Даже по-зле стана след ремонта", коментира пострадал шофьор.

Както се вижда и на снимките, голяма част от паветата вече са вън от дупката, а някой е направил безуспешен опит да я "обезопаси" с кашон.
Междувременно в църквата в крайния южен квартал на Пловдив кметът Иван Тотев даде курбан за 300 души, за да може с божията помощ ремонтът да започне. 

Първата копка на Коматевско бе дадена преди 8 месеца. Оттогава обаче все нещо спъва ремонта. Той ще се финансира с парите от 30-милионния заем, но все още тези пари не могат да се усвоят. Причината за поредното забавяне е исканото отлагане на ремонтите с 28 дни от румънската фирма, която е строителен надзор по проекта.