ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Сагата със смяната на собствеността на ЦСКА най-после приключи. От клуба обявиха на официалната си интернет страница, че вече е подписано споразумението между настоящите босове от "Титан" и групата "Червени шампиони", която поема контрола над "армейците".

По-рано БЛИЦ съобщи, че всички недоразумения и противоречия между вече бившите шефове и кръга от спасители на ЦСКА са били изгладени и до часове предварителният договор за покупко-продажбата на най-титулувания български клуб ще се подпише. Това вече е факт, като акциите са депозирани при "Червени шампиони", който излъчи за свой пълномощник Александър Тодоров. Точно той е упълномощеното лице, което е получило акциите на ЦСКА. А до няколко дни те ще бъдат разпределени между едри бизнесмени.

Оперативната власт в дружеството ПФК ЦСКА ЕАД от утре е в ръцете на "Червени шампиони". Предстои единствено сделката да получи разрешение от КЗК (Комисията за защита на конкуренцията).

БЛИЦ разбра, че в понеделник или вторник ще се състои пресконференцията по представянето на новите шефове на 31-кратните шампиони. На брифинга ще присъстват представители на украинската фирма, която стои зад кръга "Червени шампиони".

По-рано БЛИЦ разкри, че част от спасители на ЦСКА наистина е украински олигарх. Не става въпрос обаче за Константин Жеваго, а за друг богаташ от бившата социалистическа страна.
 
"Скоро ще научите името му. Той е един от най-богатите хора не само в Украйна, но и в Европа", уточниха източниците на БЛИЦ.

Разбрахме също така, че още утре Стойчо Младенов се завръща в Борисовата градина и отново поема отбора, като ще му асистира помощникът му Анатоли Нанков.

Както вече ви съобщихме, наставникът пожела да види черно на бяло документите и едва щом се увери, че собствеността на клуба е сменена, се завръща на "Армията" и отново се захваща на работа. Mладенов има много малко време да окомплектова боеспособен отбор, който само след 10 дни играе първия си официален мач - домакинството на Локомотив (Пловдив) на старта на "А" група. Двубоят е на 20 юли (събота) от 20:00 часа.

На официалната интернет страница на ЦСКА беше публикувано следното съобщение:

Армейци, днес (10.07), бе подписано споразумение за смяна на собствеността на ПФК ЦСКА ЕАД с групата „Червени шампиони”. Акциите на Клуба вече са депозирани при купувача.

Оперативната власт в дружеството от утре е в ръцете на „Червени шампиони”. Предстои единствено сделката да получи разрешение от КЗК.

НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!

ЦСКА ЗАВИНАГИ!