Босовете на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов явно се уплашиха от организирания в последния момент протест на феновете на ЦСКА и офейкаха от офисите на "Титан". По-рано запалянковци се уговориха да се съберат пред сградата на булевард "България" №111 в символичния час 19:48.

Първоначално на мястото се явиха стотина фенове, но постепенно агитката се увели до близо 300 човека. Привържениците на ЦСКА отдавна са недоволни от управлението на "Титаните" и искат час по-скоро да ги видят извън клуб.

"Вън боклуците от ЦСКА", скандираха мощно разярените фенове, бесни от това, че Димитър Борисов, Иво Иванов и обкръжението им съсипаха любимия им клуб, който дори е пред угрозата да не участва в "А" група, след като вече отказа евротурнирите.

Тази вече запалянковците на ЦСКА се държаха дисциплинирано, като единствено блокираха движението около сградата на "Титан", затваряйки булевард "България". Както е известно, преди десетина дни вандали от агитката на "армейците" изпотрошиха БФС, вилнеейки на улица "Иван Асен II", но сега не се стигна до подобни грозни гледки.

От охраната на сградата на "Титан" още в началото на протеста заявиха, че Димитър Борисов и Иво Иванов не са вътре в нея. Веднага тръгна слух, че на друго място в столицата босовете провеждат среща с хора от "Червени шампиони", които са готови да спасят ЦСКА.

Пред сградата на "Титан" имаше засилено полицейско присъствие, но за щастие до ексцесии не се стигна и всичко протече нормално.

Както вече стана ясно, от фен фракцията "Офанзива" призоваха за ежедневни протести срещу настоящите собственици на ЦСКА.

cska_1948.jpg