ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Преговори за завръщането на Христо Стоичков в ЦСКА стартираха в събота вечерта. Идеята е Ицо да влезе в “армейския” клуб в ролята на акционер, като за целта той е имал разговор с новото старо лице на “червените” Александър Томов, научи БЛИЦ.
 
В момента двамата обсъждат точно колко акции ще купи Камата, ако се стигне до сделка. Стоичков отсякъл, че е готов да обмисли предложения му вариант само ако има прозрачност в новото управление на ЦСКА. Заедно с него в клуба може да влезе и бившият депутат Емил Димитров, който през миналата година бе водещата фигура на ЦСКА Възраждане.
 
Както е известно, Ицо вече се опари от старото ръководство. “Титаните” му връчиха мистериозна червена папка и обещаха да му джиросат без пари целия контролен пакет, след като бъде създаден нов ЦСКА. Тази възможност обаче пропадна, с което пропадна и официалното завръщане на Стоичков в Борисовата градина.  След като две седмици тренираше отбора и чакаше развитие, накрая на Камата му писна. Той си тръгна от стадион “Българска армия”, обиден както на “титаните”, така и на Гриша Ганчев.