“Случилото се на “Герена” е грозна и отвратителна постъпка. Няма значение дали това се случва в “Левски” или в някой друг клуб. Останах потресен, когато видях кадрите. Грозно, много грозно!”, коментира пред БЛИЦ шефът на ЦСКА Александър Томов.
 
“Беше опетнено не само името на нашия уважаван съперник, но и на българския футбол като цяло. Пак станахме известни в Европа и в света и за съжаление – отново с негативна новина. Действията на някои фенове са опасни и отвратителни. Кажете ми как майките да пускат своите деца на стадионите. Как мъжете да водят своите съпруги на мачове, след като у нас прекалено често стават издевателства. А това, вчерашното издевателство, премина всякакви граници. Наистина е ужасяващо!”, добави Томов.
 
“Вижте, аз съм категоричен, че трябва да се работи по друг начин с феновете. Хубаво е да се чува и тяхната дума, когато тя е добре аргументирана. Ето защо ние в ЦСКА действаме в тази посока. Запалянковците трябва да бъдат част от управата на клуба, да решават проблемите, да предлагат решения.
 
Още веднъж искам да подчертая, че атаката срещу Ивайло Петев бе зловеща и опасна. Тя е достатъчно ярък сигнал, че нещата могат да станат още по-лоши заради пропастта между началници и ултраси. Радвам се, че при нас в момента няма такава огромна дистанция между привърженици и ръководство. И нека още веднъж да го кажа, молейки да отразите точно думите ми: Една от основните мисии в ЦСКА е фенът да бъде неразделна част от управата на клуба. Това ще се случи, повярвайте ми”, завърши Томов, който с изказването си хем осъди остро деянието на “сините” фенове, хем пък и жегна босовете на “Левски”.

БЛИЦ TV: Скандални кадри от екшъна на „Герена“!