ЦСКА ще продължи участие в "А" група, вземайки лиценза на друг клуб, както БЛИЦ първи разкри днес. Новината ни се потвърждава и от факта, че от "Армията" вече звънят по телефона на футболисти, за да ги навиват да се връщат.

БЛИЦ разбра, че Милко Георгиев и Димитър Димитров - Каубоя са се нагърбили със задачата да събират отбор, който още в близките дни трябва да стартира лятната си подготовка. Доста играчи от досегашния състав на "червените" разтрогнаха договорите си, като някои от тях вече преминаха в други отбори. 

Милко Георгиев уверявал футболистите, че бъдещето на ЦСКА ще се изясни много скоро, като категорично им заявявал, че ще играят в "А" група с лиценза на Локомотив (София). За "железничарите" също има вариант да продължат в елита. Говори се, че те може да използват лиценза на Локомотив (Горна Оряховица), който ще бъде вкаран в групата на майсторите, за да може бройката на участниците да стане четен брой - 12, както беше и през миналия сезон. Засега обаче няма потвърждение от БФС, че е възможен такъв вариант с "железничарите". 

"Феновете на ЦСКА да бъдат спокойни. Тимът ще играе в "А" група без дългове и твърдо ще се бори за шампионската титла", заявиха по-рано пред БЛИЦ достоверни източници.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015