Владимир Путин е присъствал на таен концерт на групата АВВА, организиран от Кремъл, пише “Таймс”. По данни на вестника, едночасовият частен концерт на групата е струвал 20 000 британски лири. Не се съобщава къде се е състоял концертът. Известно е само, че той е изнесен “на отдалечено място на езерото Валдай” на 22 януари.
Бьорн Улвеус от АВВА казва за “Таймс”, че на концерта, състоял се в малък театър, са присъствали шестима гости, а също така и Владимир Путин с придружителка. Агнета Фелтског пък казва, че руският премиер и жената са седели на диван, скрит зад завеса. Тя казва, че Путин “наистина се наслаждаваше на концерта, викаше “браво” и аплодираше с останалите”.
Както казват членовете на АВВА, по време на концерта е имало безпрецедентни мерки за сигурност, а самите те получили инструкции как да се държат.
Веднага след концерта АВВА били отведени в сградата, където били настанени, а Владимир Путин, по думите на Фелтског, с “папийонка и жената с красива дълга кремава рокля” заедно с останалите гости гледали фойерверки. /ГазетаРу