Доказано️ Българите ядем едни от най-скъпите храни в цяла Европа! Не че не го знаехме, но сега го потвърди и служебният кабинет чрез портала си, в който се сравняват цените у нас и в други страни-членки на ЕС. Това написа в профила си във Фейсбук Николай Нанков. 

Ето какво написа още той: 

Има поне 6-7 продукта, които се продават по-евтино в много европейски държави, отколкото в България.

Да не би българите да сме най-богатите, че да си купуваме пакетче масло в магазина за средно 7,36 лв., а „бедните“ германци да си го взимат същото за 2,50 евро? Ножицата между доходи и цени в България се отваря все повече и отдавна усещането за нищета не е било толкова тежко.

80% от българите се ограничават от основни храни, плодове и зеленчуци, показа и изследване на „Галъп“ отпреди няколко дни!
Ще го повтаряме непрекъснато! С непознаване на принципите на работа на държавата, икономиката и парите, „Промяната“ „храниха“ инфлацията и не осъществяваха контрол на пазара. Така ни докараха до сегашния абсурд. Отговорността е изцяло тяхна и аз съм убеден, че на 2 април ще получат “обратна връзка” от избирателите - ще бъдат наказани за бедите, които причиниха.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук