С.Д. от ловешкото с. Александрово е обявен за издирване. 26-гошидният шофьор е обвинен, че в неделя около 00,15 ч. в с. Йоглав нацелил с мерцедеса си два железобетонни елстълба, след което избягал в неизвестна посока и се укрил, предаде кореспондентът на БЛИЦ в Ловеч.
В резултат на удара неговият 31-годишен спътник К.М. от с. Смочан с премазан ляв крак, съобщиха днес в Ловеч от полицията. Според КАТ-Ловеч пък в събота в региона общо осмина са получили наранявания в резултат на автокаскади. Никой от тях обаче не е с опасност за живота. Шестима от жертвите пострадали при челен удар между лимузини "БМВ" и "Фолксваген Поло" на гл. път София-Плевен в участъка между луковитските села Петревене и Румянцево около 13,30 ч. По думите на пътни полицаи при мокър и хлъзгав път на десен завой "БМВ"-то с водач М.И. /25 г./ от червенобрежкото с. Чомаковци навлязло в платното за насрещно движение и връхлетяло върху фолксвагена. От удара фолксвагенът със софийска регистрация паднал в 3-метрово дере. После каскадата в него пострадали шофьорът С.В. /27 г./ и тримата му спътници софиянци - 25-годишната Ц.Н., 28-годишната М.П. и 25-годишният И.В. Последните трима са приети с тежки травми в ортопедичното отделение на болницата в Ловеч. От "БМВ"-то леки контузии получили К.Б. /27 г./ от Чомаковци и 17-годишната М.Ш. от Ботевград.
Пак в същия пътен участък, но около 14,15 ч., 64-годишният А.Ц. от Ботевград забил опела си "Астра" в камион "МАН" с плевенска регистрация. После сблъсъка съпругата му Ж.Ц. /64 г./ била със спукана гръдна кост. В събота вечер пък около 22 ч до ловешкото с. Радювене 45-годишният ловчанлия М.М. тупнал с фиата си в дере поради висока скорост. В резултат той загубил три от предните си зъби и бил нарязан на няколко места. /БЛИЦ