И Апелативният съд в Бургас остави в ареста 29-годишния син на Надейн Милков - Димитър. Милков - младши е обвинен за държане и разпространение на наркотици, тъй като явно не му е за пръв път към това е прибавено в "условията на опасен рецидив". Ако бъде признат за виновен синът на боса на Първа частна милия, може да получи от 5 до 15 години затвор, пише "Флагман".

Според прокурора е налице обосновано предположение за това, че Димитър е извършил престъплението, в което е обвинен. Прокурорът е категоричен, че съществува реална опасност той да се укрие или  да извърши ново престъпление, предвид тежестта на повдигнатото обвинение, предмета на престъпното деяние и трайно установените престъпни навици на Димитър, който е осъждан многократно и е търпял ефективно наказание „лишаване от свобода“.

Припомняме, че Окръжен съд –Бургас наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Димитър М, като заседанието бе проведено  на 04.08.2017г. Днес това определение бе потвърдено и от вазивната съдебна инстанция.

Определението на Апелативен съд –Бургас е окончателно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!