ОВЕН
От вас зависи да следвате хода на събитията, да не се впечатлявате от капризите на вашите близки и да не пропилявате успешния си ден в мисли за личните си проблеми, които изобщо не са така важни.


Обогатете се с нови знания. Имате възможност да подобрите материалната си стабилност и да направите печеливши инвестиции. Ако не сте прекалили с претенциите си и не сте развалили докрай настроението си, очаквайте романтична среща.

Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви. 

Пари и печалби за 4 зодии през март вещае Павел Глоба

ТЕЛЕЦ
Пътят ви е свободен и стига да поискате ще го извървите без проблеми, достигайки успешно до поставената цел. Ще получите оценка за свършеното, но този път подплатена и със сериозни приходи.

Работете спокойно, ако сте задължени да го сторите, за да успеете да завършите започнатите задачи в рамките на работния ден. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, можете да срещнете подходящия партньор.

За да сте сигурни, че ще впечатлите сексуалните си партньори, се съобразявайте с желанията им в леглото. 

БЛИЗНАЦИ 
Не сте настроени за работа, което е нормално. В състояние сте да общувате през целия ден, да попивате и да отдавате информация, но нека бъде правилната, а не случайно попаднала във вашето или в нечие полезрение.

Не бъдете приказливи и не споделяйте вашите нови планове, за да не ви изпреварят. Отрицателната нагласа към предложенията на колегите ви би довела до финансови загуби.

Неочаквани промени в личния ви живот ще засегнат и интимните ви отношения. Прибързаността при вземане на решения ще съсипе любовта ви. Склонни сте да се отдадете на секс със случайни партньори, само за да докажете на себе си, че сте желани. 

РАК
Активността ви на работното място надхвърля очакванията на вашите колеги. Не е във ваша полза да се занимавате и с техните задължения, защото ще си спечелите врагове, озлобление и завист. Положете усилия, за да завършите служебните си задачи.

Деловите разговори и планираните срещи ще бъдат успешни. Възможни са нови запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните жени да се пазят от  изневяра.

Несемейните имат шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия. 

ЛЪВ
Не се доверявайте на късмета си, а разчитайте на себе си. Притежавате достатъчно сили, знания и интелект, за да се справите успешно и с най-трудните си служебни задължения.

Не взимайте прибързани решения за инвестиции, ако се занимавате със собствен бизнес, за да не провалите стабилното си финансово положение.

Вечерта очаквайте сцени на ревност, която ще ви подразни и депресира. Причината е вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. Лишени сте от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами. 

Животът на 4 зодии ще се преобърне тотално

ДЕВА 
Въпреки успешния ден няма да липсват неприятели, които досаждат на вашите колеги, за да измъкнат информация за работата ви. Задълбочете се и не допускайте странична намеса.

Очакват ви сериозни финансови проблеми, ако имате намерение да рискувате необмислено, само защото искате да докажете, че ще бъде това, което вие решите.

Вечерта ще се радвате на романтична среща. Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимния партньор, ако допуснете това. Не е необходимо да споделяте всичко за сексуалния си живот с тях.

ВЕЗНИ
Сред новите ви познати със сигурност има и такива, които не са добронамерени. Ако видите, че ви ласкаят и сервилничат бъдете бдителни, дори при уж приятна среща.

По-добре не ги допускайте до себе си и до плановете си. Не се поддавайте на емоциите си. Стабилизирайте собствените позиции и проявете инициативност. Не се сърдете на брачния си партньор, ако ви задава въпроси, свързани с тайнствени разговори.

Прекратете, ако го има,  започнатия от вас флирт. Откажете се от съществуващата в момента емоционална връзка, в която липсват чувствата. Сексът не е достатъчен, за да сте щастливи. 

СКОРПИОН
Не сте активни и не ви се работи, но успехът е с вас. Не го пропилявайте само защото имате други, по-важни занимания от служебните си задължения, за да не съжалите преди края на деня.

Следобед ще съжалявате за пропуснатия шанс. На всяка цена анализирайте поведението си и коригирайте грешките си. Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени.

Приключили сте с интимна връзка, но сте оставили вратата незатворена с надеждата за нов шанс. Няма да се отървете лесно от старата си любов, защото все още се привличате в сексуално отношение. 

Какви имена носят жените, които са обречени да бъдат богати

СТРЕЛЕЦ
Целия ден може да бъде успешен, ако не се доверявате на хората, които кръжат около вас и настояват да се съобразите със съветите им. Избегнете запознанствата.

Ако сте концентрирани в работата си и търпеливи, ще се справите със задълженията си. На работното място сте уверени и спокойни и жънете финансови успехи.

Ако искате да спечелите човека до себе си и да създадете семейство, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия, за които все още не сте готови. 

КОЗИРОГ
В състояние сте да постигнете недостижими до този момент професионални висоти, но само ако поискате. Не се колебайте, а бъдете активни.

Преценете дали вашите средства позволяват инвестиции в нови проекти или е по-добре да изчакате, за да не се окажете във финансово затруднение.

Не допускайте бързо до себе си хората, с които се запознавате в този ден. Възможни са разочарования, ако решите да ги превърнете веднага в интимни партньори. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако не е с хора, които ви обичат. 

ВОДОЛЕЙ
Не позволявайте на вашите колеги да мързелуват, след като имате спешни задачи, от които зависи бъдещето на фирмата ви, въпреки че и те имат потребност вечер да си почиват.

Сутринта прегледайте, дори и да не ви е приятно, най-новите разпоредби, свързани с вашия бизнес, ако се налага да сте на работното си място. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства ще се окажат напразни.

Не се опитвайте да го привлечете с подаръци. След това ще страдате разочаровани, осъзнавайки, че сте използвани. 

РИБИ
Неизвестно защо сте прекалено недоверчиви и изпитвате подозрение към всеки около вас, защото сте повярвали че ви мами. Заслепени от съмненията си може да не видите реалните подводни камъни, на които рискувате да се подхлъзнете.

Денят е идеален за уговаряне на предстоящо сключване на сделки. Вечерта бъдете с близките си. Чувствата ви са споделени. Не изяснявайте без причина отношенията с любимите си хора, защото ще се изпокарате.

Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможност да премълчавате.