Овен 21 март – 20 април

Внимавайте с пътуванията и с преговорите по професионални въпроси през уикенда, когато Луна и Марс от Овен ще сключват пречупващ аспект с Меркурий. 13-и идва с информации и разрешения на стари спорове и конфликти. На 14-и един ще обеднее, друг неочаквано ще забогатее.


15-и носи обрати, а 16-и покани и любов. На 17-и не влизайте в спорове, продължете с любовната тенденция. Очертават се проблеми при пътувания поради конфликтният аспект с Меркурий. Не нарушавайте закона. Повърхностният подход ще донесе само неприятности. Не очаквайте компромиси, а и няма да направите такива.

Навлизате в период на разрушение на старите връзки и отношения, правите опит да изградите нещо ново, различно и отговарящо на личните ви изисквания и стремежи. Не се отклонявайте, не се връщайте, не започвайте нищо ново преди да стигнете до набелязаната цел.

Движат ви ревност и тормозещи чувства. В такъв момент може да зарежете всичко и да отидете на среща с тези, които обичате. Едно ново запознанство в този ден коренно може да промени живота ви. Луна и Венера ви гледат в хармонични аспекти, от знака на двойнствените Близнаци.

Телец 21 април – 20 май

В събота вземете важно решение, концентрирайте се върху целта. От 12-и Меркурий тръгва директно. Бизнес инициативите се отпушват. На 13-и вечерта може да се окажете с придобивка и с предложение, което може да донесе доходи. Луната навлиза в Телец. На 14-15-и наблегнете в работата си на новите тенденции, техники и технологии.

16-и е ден за любов, а 17-и идва с разправии на тази тема. Движете нещата по степен на важност. Действайте активно, пътувайте, уредете си срещи на място и без посредници. Може да се продаде непродаваемото и да се купи отдавна търсеното и желаното. Ще получите достъп до места и позиции, които не се дават всеки ден и на всеки.

Ще намерите начин да извоювате повишението си или да се преместите на по-добра позиция, дори и с цената на крути мерки спрямо колеги и подчинени. Отнесете се сериозно към всяко предложение.

Подписаните договори ще ви осигурят стабилна база за развитие. Ще ви теглят в различни посоки задължения, страсти и желания. Запазете неутралитет, не си променяйте мнението и спазвайте дадените в миналото обещания. Не засягайте болезнени за партньорите ви теми. На работното място се въздържайте от излишни коментари.

Близнаци 21 май – 21 юни

Предстои конфликтен уикенд, който разчиства терени и определя нови посоки в работата и в личния ви живот. На 13-и опипвайте почвата, проучете нещата преди да тръгнете напред. 14-и е ден на невъзвръщенците. Ако заминете за чужбина може и да останете там. 15-и ви вкарва в нови роли. На 16-17-и Луна и Венера са в съвпад във вашия знак.

Любовта ще върви редом, поканете я у дома. Край с изчаквателната политика, с прехвърянето на топката и с компромисите, които не водят до никъде.

Време е и вие да направите своя отдавна замислен ход, да привлечете покровители и спонсори, приятели и последователи в името на взаимно изгодни цели.

Всяка информация, до която се доберете ще ви свърши работа и ще отвори път там, където за сега е само крива пътека. Засилва се склонността към скандали и авантюристично поведение.

Може да получите повишение или да намерите подходящата нова пазарна ниша. От особено значение е да се заложат основите на нова лична или професионална програма.

Мислете и действайте в перспектива. Това, на което се спрете може да ви подкрепя и храни дълго време. Пазете се от случайни контакти.

Прочистете се на физическо и духовно ниво. Желателно е да потърсите съвет от капацитет, ако се налага да взимате решения в области, в които не сте компетентни.

Рак 22 юни – 21 юли

Навлизате в тридневен рисков период, в който Луна и Марс ще ви облъчват с емоционална агресия от знака на Овена, а трите планети от Козирог ще доливат масло в огъня на старсти и изкушения. Каквото се развали трудно ще се оправи.

Но в следващите два дни вие ще определяте правилата и ще извличате максимални ползи от грешките на другите. 16-и носи любов, а 17-и кавга в екипа.

От най-дребният проблем ще произлязат конфликти и скандали, които тотално може да объркат работата и личния ви живот.

Бъдете много внимателни, за да не изпаднете в рискови ситуации и на работното място. Не си позволявайте лъжи. Печелят хората с принципи и дозирана политика. Не отивайте в крайности, щадете сърцето.

За вас колелото бавно ще се завърти и работите бавно ще се уреждат. Препоръчва се пост и въздържание, отказ от участие в агресивни инициативи.

Сега е момента да се започне нов образователен курс, който след време ще ви позволи да практикувате печеливша професия. Постарайте се да стигнете до корена на спорните въпроси.

Не се разсейвайте с погледи встрани от избраната пътека. Който се поддаде на изкушенията ще си докара проблеми, а който се организира и приключи навреме ще дочака повишение и награди за добре свършената работа.

Един ще се сблъска с любовта на път за работа, а друг ще замине в командировка, където ще я срещне.

Лъв 22 юли – 22 август

11-12-и са за вас дни на разпоредителна сила. Налагате вето на прибързаните инициативи на колеги и близки. Луна и Марс ви облъчват в брилянтен аспект от Овена. Може да използвате силата на екипа за постигане на личните си цели.

От 13-и на обед до 15-и на обед ще давате, ще ви използват и усилията ви ще поливат чужди градини. 16-и носи любов, а 17-и конфликти и разочарования.

Концентрирайте се над най-важната цел. Не се разпилявайте с много задачи едновременно. Организирайте пътувания, лични и делови срещи. Преговаряйте, търсете съмишленици и съюзници.

Препоръката е да пиете от извора, да намерите свои хора в местата където се решават важни делови и професионални задачи. Не използвайте посредници, ако не искате друг да спечели от вашите усилия и делови контакти.

Търсете среща с учителите и с доказаните капацитети в областта на личния ви интерес.

Неочаквано ще се окажете зависими от някой, който до момента ви е играл по свирката. Ако някъде има пропуски и нестабилност, изчистете и изгладете проблема и чак тогава започвайте да градите.

Ако се опитате да смените спонсора нещата ще се объркат. Всичко, което свършите на четири очи ще ви донесе късмет и ползи, ще позволи да сключите перфектните договори и да влезете в приятелска среда.

Дева 23 август – 22 септември

Случващото се през уикенда позволява да се издигнете на по-висока степен на развитие. Осъществете полезни връзки. Към обед на 13-и навлизате в период на постъпления и печалби.

До два дни може да подпишете изгодни договори. На 16-17-и Луна и Венера ви гледат в нехармонични аспекти. Слагате край на една връзка и влизате в конфликти с близки и приятели. Щадете се.

Карайте нещата по степен на важност. Всяко разпиляване и разнопосочни действия ще ви отнемат от силата и така нищо няма да свършите. Може да се разберете за цени на стоки, услуги и доставки. Контролирайте емоционалната си реакция.

Търсете първоизточниците, не се задоволявайте с преразказаното. Постарайте се да получите точни информации и данни в посока на преките ви задачи и отговорности. В този ден работейки за друг работите и за себе си. И в сънищата ви ще има важни данни и знания изкарани от подсъзнанието.

Битките на големите и на шефовете, от които зависите ще ви помогнат да изкласите и да заемете по-изгодна позиция в работата и в обществото. Постарайте се да вземете правилната страна. Постарайте се да направите здраво и надеждно всичко, което предприемете и започнете. Не играйте двойнствени игрички, но може да разберете за такива. Ще се окажете в плен на една илюзия.

Везни 23 септември – 22 октомври

През уикенда в хороскопа ви се оформя кармичен кръст. Бъдете особено внимателни и не рискувайте. На 13-и търсете допълнителна информация по важните въпроси. На 14-и, ако не захапеш, ще те захапят.

Нечий фалит ще ви се отрази тежко, но ще отвори нови възможности. 15-и идва с нежна революция, но на 16-и в живота ви може да дойде и нова любов. 17-и изисква уточняване на позиции.

Ще се наложи да водите неприятни разговори. Контролирайте емоциите. Ще се поставят ултиматуми и ще се налагат мнения. Деца и близки се изплъзват от контрола ви или се опитват да ви контролират.

Направете проучвания, не тръгвайте неподготвени за изпити, срещи и разговори, от които зависи бъдещето ви, работата или личните отношения. Не се впускайте в нови начинания, пазете се от въздействие и пряка агресия към работата и личните ви отношения. В живота ви ще се появи провокатор.

Сега е моментът да се уреждат имотни сделки, да се търси убежище в кризата и странична работа, която да подсигури вас и семейството ви. Все пак пазете се от случайни контакти. Обадете се на стари приятели, сътрудници и съученици.

Не допускайте нови хора в екипа си и не се отклонявайте от средата. Избухват скандали преди да разберем как в действителност стоят нещата. Не си подритвайте късмета с опити да излезете от рамките на наложените семейни ограничения.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До 13-и на обед ще постигнете много. Привличате спонсори, продавате непродаваемото и купувате нещо на сметка. На 14-15-и се опитвате да действате от позиция на силата, но няма да ви се получи.

Конкуренцията се обединява. Вдигат се цени, притискат ви до стената със срокове и доставки. 16-и ще ви донесе любов и постигане на една амбиция. 17-и е ден на безсмислени спорове.

Не се разпилявайте със странични дейности и връзки, на които не им е мястото в живота ви или вече им е минало времето. Може да осъществите ценни контакти. Пътувайте, на място проведете важните преговори и не използвайте посредници. Помислете и за нова база, в която да разположите страничните си дейности и складове.

Разходите нарастват, може да се очаква неприятен развой на преговорите и откази от почти уредени сделки. Конкуренцията прави своя ход. Може да се наложат комромиси, които ще ви струват скъпо. Не се поддавайте на съблазни и провокации.

Време е за първа копка, за избор на нов предмет на дейност и на ново място, в което да развиете личния си потенциал и таланти. Трубадурите пеят. Трудно удържате импулсите за любов. Някой ще прекрачи преградите и ще избяга от семейните задължения. Но в този ден за всичко ще се плаща. Не афиширайте страничните си връзки, не разкривайте свои и чужди тайни.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За вас се очертава силен и творчески уикенд, в който ще срещнете подходящите хора и ще предприемете подходящите действия за постигане на личните си цели. Може да се действа от позиция на силата.

Бъдете сигурни, че и другите ще го правят. 13-и изисква проучване и размисъл. На 14-и всеки иска много и то веднага. На 16-17-и ще имате проблеми в личните връзки. Вървите към изневери.

Жертвите са набелязани, задачите са поставени и капаните щракват. Може да се сдобиете с последователи в посока на важните си дела и обществени цели. Рекламирайте се, търсете съмишленици, участвайте в пазари и търгове.

Добре е да се запишете за нов информационен или тренировъчен курс. Сега е моментът да решите какво е нужно да се доучи и постави на дневен ред. Търсете учители или ученици за работата, която предлагате.

Трудно се стопираме и ограничаваме и още по-трудно правим компромиси. Където и да отивате се пригответе да извивате ръце или да ви ги извиват. Всичко предприето ще е важно за бъдещето ви. Ако продължите това, което сте започнали в предните дни ще постигнете успехи.

Дистанцирайте се от местата, където се събира недоволна тълпа. Не участвайте в демонстрации на сила. И на работното място си вършете работата, без да се включвате в каквито и да било колегиални и лични инициативи.

Козирог 22 декември – 20 януари

Очертава се конфликтен уикенд. Луна и Марс ви облъчват в пречупващи аспекти от знака на Овена. Трудно се разбирате дори и с най-близките си хора. Някъде насъбраното неудовлетворение ще избие в агресия.

От 13-и на обед навлизате в спокоен, печеливш и творчески период. Всичко може да се постигне и уреди. 16-и ви носи любов и помирение, а на 17-и привличате спонсори и последователи.

Трудно удържате първосигналната си реакция и може да съжалявате за казаното и стореното. Печелят тези, които получат точна и навременна информация в желаната посока.

Действа безкомпромисната политика на пазара. Роднинските връзки нямат значение. Приключвате успешно, осигурявате си успех, пари и популярност.

Подпишете нов договор, осигурете си финансиране, създайте перспективни връзки. Добре е да се започне строителство и ремонт. Вървете си по пътя без да се отклонявате.

Може да получите и ценна информация докато разговаряте с клиенти, посредници и производители. Бързо навързвате нещата и си спестявате неприятности. Не се включвайте в колегиалните инициативи и тържества.

Където се съберат повече хора ще прескачат искри. Напрежението ще избие в агресия.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Очертава се чудесен уикенд с пътувания и гостувания, с възможности да се установят полезни контакти. До 13-и на обед владеете положението, но в следващите два дни проблемите ще никнат като гъби.

Влизате в преразход на сили и средства. 16-и ви зарежда с любов, очертават се важни контакти. 17-и е ден за среща с учителите, ще получавате и ще давате консултации.

Не се напрягайте с несвойствена работа. С лекота ще преодолеете бариерите, стига да спазвате правилата. Дава се клетва за вярност. Чудесен момент за сключване на брак и всякакъв вид договаряния.

Постарайте се да стигнете до основата на всеки проблем. Потърсете среща с капацитети в нужната ви област. Търсете допълнителна информация и не се ограничавайте само с най-необходимото.

Отварят се ненаситни апетити, поглеждаме в чуждата градина и си взимаме без да питаме каквото ни трябва. Сексът подкопава и връзките и здравето. Включвате в действие резервите.

Денят не е добър за покупко-продажби и уреждане на имотни отношения. Сметките ви ще излязат криви и поради непредвидените и несподелени разходи на близките и децата.

В живота ви ще се появи нова пътеводна светлина. Сега е момента да затвърдите отношенията си или да създадете нови. Може да тествате и личната си компетентност. Услугите, които направите ще донесат в бъдеще нова или допълнителна работа.

Риби 20 февруари – 20 март

През уикенда си гоните интереса. Ще уредите важен въпрос и срещите ви ще са ползотворни.13-и идва с важна информация, която бързо трябва да се използва, а не да се споделя с потенциални конкуренти. 14-и е ден на ненаситните апетити.

Големите риби изяждат по-малките, мимикрията е важна. 15-и идва с придобивки, късмет и пари.

На 16-17-и влизате в коловоза на изневерите. Водете принципна политика. Не се отмятайте от договореното, изисквайте същото от другите. Вървите напред и правите своята жертва в името на близките. Не пренебрегвайте нито едно предложение и покана.

Съобразете се с нечии желания и с опитайте да стигнете до основата на проблема, който ви вълнува. Навлизате в печеливш период, в който ще се похвалите с успешна сделка и придобивка.

Не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите и по възможност не планирайте оперативни намеси в областта на гърлото и щитовидната жлеза.

Положете основите на нови проекти и се внедрете на престижна професионална позиция. Не се отказвайте от намеренията си, опитайте пак там където преди са ви отказали или не сте успели.

Тълпата е неуправляема. Не ходете по стадиони и на места, където се събират много хора. Контролирайте агресията. От нещо дребно може да възникне проблем и да се влезе в опасни отношения.

Препоръчва се пост и въздържание, като последното е по-важно. Всяко прекаляване ще ви се отрази вредно на здравето.

Източник: Монитор