Овен
Леко и приятно ще си изкарате този ден, в неангажиращи срещи и разговори. Пътуванията ще са забавни и ненатоварващи, а може и да срещнете неочаквано стар приятел.

Телец
Днес сте твърде чувствителни и затова не е препоръчително да попадате на места, където има много народ, неминуемо някой ще ви засегне, дори без да подозира. Затова пък бихте могли да си проведете много успешен автотренинг.

Проблеми и огромна опасност за 4 зодии през септември

Близнаци
Имате възможност да спрете и да огледате всички възможности за избор, които ви дава животът. И разбира се да изберете най-добрата. В крайна сметка възможностите са резултат на собствената ви вътрешна широта и липса на страхове. Имате ли смелостта да сте щастливи?

Рак
Възможно е гневът ви да вземе превес през този ден. Прекарайте това време на открито и вдишайте повече свеж въздух. Опитайте се да контролирате обхваналата ви ядовитост, това ще бъде полезно за по-доброто ви здравословно състояние.

Лъв
Днес основно ще ви вълнува външният ви вид. Може да отделите повече време за спорт и разбира се за подновяване на гардероба. Бихте могли да направите доста изгодни покупки.

Тези 5 зодии ще станат приказно богати до края на 2019-а

Дева
Ден само за културни мероприятия, доколкото ги има през този сезон. Ако не откриете подходящото за вас, просто го създайте, публика няма да ви липсва, а и ще се забавлявате страхотно.

Везни
Ще успеете да станете рано и да свършите куп неща, за които после ще искате похвала разбира се. Обедът е ключовият момент, защото ако прекалите, после изобщо няма да ви се мърда. Така че съобразете плановете си с обедното меню.

Това са най-подлите зодии

Скорпион
Днес е препоръчително да си направите няколко водни бани. Ако сте далеч от морето, идете на басейн, но не пропускайте момента. Малко повече физически упражнения ще ви се отразят добре, стига да не прекалявате.

Стрелец
Днес е много подходящ момент да поразчистите у дома си, да изхвърлите всичко ненужно и да направите място да влязат нови неща-в пряк и преносен смисъл. Само междувременно не бъдете заядливи с околните.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Козирог
Днес е почивен ден и тъкмо затова може да изкарате някой лев допълнително. Най-важното е да имате предварителна концепция за нещата и да не оставяте всичко на произвола. И другото, което не е без значение – харченето, не пилейте за ненужни неща.

Водолей
Днес ще съумеете да направите правилния избор и да си поставите високи цели. Като идея не е лошо, но помислете и за изпълнението, сега поне имате време за мислене.

Риби
Денят е само за пътешествия, не се мотайте, а тръгвайте нанякъде. Ако няма къде, идете поне до близката горичка, но в никакъв случай не оставайте вкъщи. Излезте сред природата, съберете слънчеви лъчи и чуждите погледи.