Любовта към партньора и/или опиатите може да се окаже доста опасна. Това показват скандалите, които се вихрят около родните знаменитости, пише "Телеграф".

Талантливат певица Жана Бергендорф става неуправляема щом смеси алкохол с наркотици. Тя става като терминатор и от гнева й сериозно си изпати нейната половинка Лео. В началото на тази година танцьорът заведе дело срещу Бергендорф за домашно насилие. Той се оплака, че е ял бой, какъвто и опозицията по времето на Фидел Кастро не е виждала. Поп звездата от своя страна се оправда, че всъщност жертвата е била тя. 

Футболистът Даниел Златков, сочен за двойник на Кристиано Роналдо си спретна ММА спаринг пред дискотека в Благоевград. Побойникът прати в болница без видима причина своя съгражданин Оливер Златков., Жертвата е рекордьор в Книгата на Гинес по набирания на лост. Според мълвата двамата се сбили заради жена. Други твърдят, че Дани му скочил заради спорта и го пребил като куче. 

Миналата година рогата си показаха и виртуозите на тъпана – Мартин и Кристиян Пищолски. Братята близнаци, които станаха популярни покрай певицата Елица Елица, влезли в разправия за жени, а в кървавото меле освен юмруци са вадили и ножове. 

Миналата година от тежката ръка на Динко Вълев, обявил се за Ловеца на бежанци, се оплака приятелката му Деси. Той я млатил здраво в дома си, след като изпаднал в ярост от съмнения, че тя му изневерява. Динко смята, че я бил заслужено, защото тя пращала голи снимки на 56-годишен „дъртак“, според неговите думи. 

Радина Кърджилова също често яде шамари от бащата на детето й Деян Донков. За сблъсъците между двамата се разбра в риалити играта „Къртицата“, а дали тези истории продължават и до днес- само те си знаят.