Скандални подробности изплуваха относно плеймейтката, актриса, моделка, фолк певица и прочие, и прочие Анна-Мария Чернева. Източници от ъндърграунд средите твърдят, че новото гадже на бизнесмена Христо Сираков е била опасно близка с ветерана от кримихрониките Янко Ваташки-Лудия.

В подземните среди бившата актриса от сериала „София – Ден и нощ“ е известна с доста пикантното си минало, като според упорития слух Анна-Мария е била и ВИП компаньонка при небезизвестния Стоян Стоянов-Златния. Апропо, разследваният за сутеньорство и педофилия Стоян Златния и Янко Ваташки са близки приятели, твърди в. "Галерия".

Тези дни името на Анна-Мария доста често се споменаваше покрай конкурса „Мис Плеймейт 2017“, в който тя участваше и спечели второто място след Нора Недкова. Масовото мнение е, че не Нора, а Анна-Мария е заслужавала победата. Покрай гостуването на моделката в кулинарно предаване заедно с Христо Сираков пък бе провъзгласена за годеницата на бизнесмена.

Ицо Стоте манекенки сам даде повод за това, като не скри огромните си симпатии към нея и й предложи брак в ефир. Анна-Мария, вярна на принципите си, не му отказа и медиите набързо ги ожениха. По-късно се наложи смуглата красавица да влиза в обяснителни режими как няма връзка със Сираков и си има друг, сериозен приятел. Запознати от светските среди обаче се кълнат, че са виждали Анна-Мария да интимничи с Повелителя на манекенките.

Вероятно, ако бе чувал слуховете около миналото й, Ицо Сираков щеше да се замисли, преди да й поиска ръката в ефир. За опасните й връзки се заговори още с участието на Анна-Мария в тв реклама, където стана известна с прословутата реплика: „Да пея?! И да пея са ме карали…“.

„Защо не каже как Янко Лудия я караше не само да пее, ами и да свири, и как се гавриха с нея“, спомнят си анонимни източници. По думите им, тя е била интимна приятелка сВаташки, който неведнъж е организирал брутални оргии.

Пак в подземните среди се говори, че Анна-Мария е имала вземане-даване със сводницата Вера Дзънгова, гадже на Стоян Златния. Преди няколко години Вера бе арестувана с обвинение за участие в престъпна група с ВИП компаньонки. Сред момичетата на повикване имало именити манекенки, няколко фолк певици и светски бръмчалки. Все пак, няма официална информация дали името на Анна-Мария Чернева е присъствало в каталога на Стоян Златния.