Радина Червенова не се бои от старостта. Каква е тайната младоликата й визия съвсем наскоро сподели самата тя, която на 20 юли закръгли 57 години. 

Именно любовта й с мъжа ѝ Коко Каменаров е сред важните съставки в рецептата й за неувяхваща красота. Освен гени и внимание към външния вид, както и редовното спортуване, според водещата на „По света и у нас” е важен и чарът, който разкрива душата. 

А богатата душевност, обичта към хората и живота били задължителни, за да остарее човек красиво. Щастливото семейство също. 

„От мъжа зависи как ще изглежда жената до него. Държа всеки да заема достойно място. Има ценности, които са непреходни. Жената трябва да се грижи за семейството - да направи дома приятно и любимо място за останалите. С годините страстта намалява, но остава уважението, децата се учат на това, което виждат. Ще пренесат същите отношения и в своето семейство. Мъжът трябва да уважава жената, а това идва с възпитанието”, казвала е Радина Червенова. 

След толкова години заедно любовта й с Коко Каменаров е непокътната. Двамата толкова добре се познават, че се разбират без думи. Имали такъв синхрон, че дори и да не си говорят, са наясно с емоциите си. „Няма грешка в този механизъм. Неизказаните неща се усещат. Много често двамата казваме едно и също в един и същи момент”, споделяла е тв водещата. Тази хармония и любов се поддържат с грижа и отношение един към друг още от началото на връзката си. 

Тя не се страхува от наближаващия момент, в който ще се пенсионира. Наскоро с усмивка сподели, че от скоро започнали да й задават въпроси по темата, което я кара да се засмили. „Като изляза от БНТ, пак ще продължа да гледам новини. И ще бъде много лошо сигурно за хората около мен”, усмихва се тв звездата, предават от "Уикенд".