Фолк-сладураната Саманта разби на пух и прах представите ни за лекия жанр. 16-годишната синеока красавица хвърли поредната бомба в интервю за интернет сайта erogance.eu. Изпълнителката на “Огън в рая” призна, че е девствена. “Досега не съм била с мъж”, притеснително заяви Саманта, “не знам кога ще се случи най-важният момент в живота ми, не искам да прогнозирам”, мълви тя.
Ученичката в музикалната гимназия не може да проумее как момичетата на нейната възраст вече са били с няколко момчета и въобще не и харесва всеобщото мнение в страната ни, че фолк-певиците едва ли не са на повикване.
“Това, че съм девствена ни най-малко не притеснява компанията ми Диапазон рекърдс и въобще не влияе на участията ми”, казва Саманта.
Когато трябва да пее по заведенията, тя е придружена от охрана, а през деня най-често е с майка си – Елена Сапунджиева, която е автор и на текстовете й.
В интервюто най-малката фолк-изпълнителка признава, че наистина не се е случило нищо интимно между нея и Али Алиев.
“Имаше флуиди и от двете страни, но нищо повече, все още съм невинна”, смее се тя. За Али обаче увлечението не е било толкова невинно, защото той е спял пред дома й, за да я заведе на кафе.
“Искам да срещна правилния мъж, но все не се получава .... е, аз съм търпелива и не бързам за никъде” – допълва тя.
В изминалата неделя в предаването Сблъсък, Саманта ревностно защитаваше Св. Валентин и любовта по принцип. Пред Иван и Андрей разкри, че си няма гадже, но много иска да се влюби. Светлана Славкова, БЛИЦ