Снощи зрителите на Нова Телевизия спасиха Даниела, Таня и Мартин. Така събралият най-малко гласове Владо напусна къщата завинаги. Той е третият изгонен по време на седмицата на Страшния съд. Тази вечер предстои да разберем кой ще оцелее и кой ще си тръгне от червената група на Иванина, Наталия, Жени и Иван. Утре предстоят и номинации. Един от номинираните съквартиранти ще си тръгне завинаги в понеделник 03.11.2008.
„Не съм гей, ще спя с всички жени от къщата само ги чакам да излязат. Цветан си тръгва на следващите номинации”, закани се изгоненият Владо.

Веднага след напускането на къщата Владо сподели, че е спечелил много от участието си и единствено се надява поведението му вътре да е изтълкувано правилно от зрителите. „Не съм отказвал секс на Виолета, просто не я чух в първия момент, а след това дойде и Мила. Аз имам достойнство, пред камери бих го направил, но и пред Мила нямаше как”, разказа чикагският банкер. Той сподели, че най-много съжалява за това, че той беше изгонен от група с двама хомосексуалисти и едно момиче от ромски произход.
„Живота продължава. За мен Big Brother е като закачен скалп на колана ми - уникално преживяване, което ще запомня за цял живот. И въпреки това има и по-важни неща, като семейството, работата и приятелите ми. Цветан например не смята така, според мен за него Big Brother е върховното му изживяване и той живее, за да е в къщата. Според мен обаче на следващите номинации той няма никакъв шанс да остане”, каза Владо.

Снощи всички съквартиранти изпратиха Влади с аплодисменти. Те изписаха името му със свещи. Това се превърна в традиция за Big Brother 4. След това се случиха още няколко традиционни неща - Марти се разплака, Филип беснееше на двора, Цецо извади китарата, а Косьо – Скобара запя. „Изгониха овцата сред глутница вълци”, коментира натъжен Филип.

Кой ще оцелее днес? Тази вечер е ред на последната група в седмицата на Страшния съд. Зрителите ще изберат кой харесват най-малко от Иванина, Жени, Иван и Наталия. В края на живото предаване, което започва в 20:00 ч., един от тези четирима съквартиранти, събрал най-малко зрителски гласове ще напусне къщата. По-късно в „Малката сестра”, на Венета Райкова ще гостуват четиримата изгонени тази седмица съквартиранти. /БЛИЦ