Шарън Стоун прогнозира, че смъртта й сигурно ще бъде „драматична и зловеща”, след като три пъти се е доближавала твърде близо до края.

Шарън Стоун издаде кошмарна тайна и се сравни с мъртвата Лейди Ди (СНИМКИ)

62-годишната актриса вече е преживяла три екстремни случки доближили я до смъртта, включително масивен инсулт през 2001 г.

Тя каза пред в. „Сън“: „Имала съм близки до смъртта преживявания. Вратът ми беше прерязан на шестнадесет инча от югуларната артерия от простор за пране, когато бях на 14 години. Бях ударена от мълния като тийнейджърка”.

Шарън Стоун шокира с визия! (СНИМКИ)

Шарън сравни удара, който претърпя през 2001 г., със „стрелба в главата“ и призна, че това я е оставило в безпомощно състояние.

„Говорът ми, слухът ми, ходенето… всичко беше нарушено. Целият ми живот беше заличен. Мислех, че умирам дълго, дори след като започнах да се възстановявам”, обясни тя.

Междувременно Шарън, която има деца и внуци по-рано, заяви, че възстановяването й от инсулта е помогнало да „дисциплинира“ ума си.

„Когато стигнете до възстановяването на мозъка си, можете да направите по-добър избор. Ние наистина можем да изберем кои искаме да бъдем в живота и кариерата си”, зави актрисата.