Две жителки на Германия бяха хоспитализирани с множество счупвания и травми, съобщава Express. Нараняванията те получили, когато за първи път решили да правят тройка. При това били включени в експеримента и БДСМ-елементи, но към болежките и синините те нямат нищо общо. 
Третият участник на несъстоялата се оргия е разказал на пристигналите медици, че всичко е станало, когато някой предложил от дивана купона да се премести на перваза на прозореца. По време на ласките едното от момичетата изгубило равновесие и паднало от прозореца на третия етаж, счупвайки си и двата крака. По някои данни, страстите са се разигравали на балкон, а падналата, се е катурнала през парапета на терасата. 

Нейната изплашена партньорка хукнала след нея да ѝ помага, но се спънала, тичайки по стълбите, и си изкълчила ръката и врата.  

И двете момичета в момента хоспитализацията си са били чисто голи. Единственият облечен и невредим член на тройката се оказал мъжът. Той е признал пред пристигналите на мястото полицаи, че по време на секса с едната от партньорките е имало "спор за позата". 

Превод и редакция: БЛИЦ