На 19 февруари светът загуби именитият немски дизайнер и творчески директор на Chanel Карл Лагерфелд. Когато 85-годишният моден ас не излезе на подиума по време на последните две ревюта, почитателите му започнаха да се притесняват, а официалните представители на Chanel съобщиха, че моделиерът просто е изморен. 

Малко след кончината на Лагерфелд, в публично обръщение към обществеността, от известната модна къща не посочиха причината за смъртта му, но побързаха да обявят кой ще заеме неговото място - дясната ръка на Лагерфелд Вирджиния Виар.  

Първите тревожни вести за здравословното състояние на световноизвестния дизайнер се появиха още през октомври миналата година.

Мира Добрева разкри една от най-големите измами в телевизията! (СНИМКИ)

На ревюто на Chanel SS'19 той излезе на сцената леко закръглен (нещо странно на фона на информациите за строгата му диета), а вместо любимите си слънчеви очила, на лицето си носеше обикновени. 

"Той не говореше за болестта си, но смело се бореше с нея. Карл се гордееше много с физическата си форма и здравословния си начин на живот, затова и ракът на панкреаса беше истински шок за него", споделят хора от близкото му обкръжение. 

Лагерфелд наистина беше привърженик на здравословния начин на живот. Той не пиеше, не пушеше и не употребяваше наркотици.

Ники Кънчев показа шокираща СНИМКА от преди 17 години с две скандални жени

Друг запознат източник казва, че през последните няколко седмици здравословното му състояние се е влошило рязко: „Не се появи на ревютата, на които трябваше да присъства. Беше хоспитализиран в понеделник, а във вторник почина".

Световноизвестният дизайнер бе известен с острите си изказвания, които предизвикваха не просто вълна от критики, а истинска буря от негативизъм.

Но има нещо, за което той предпочиташе да мълчи през цялото време.

Срамна и мръснишка тайна от миналото на Меган Маркъл я опозори, пред издънката й бледнее дори полуголата СНИМКА на Кейт Мидълтън

Личният му живот бе добре скрит от хорските очи до момента, в който самият той не пожела да сподели със света най-съкровените си тайни. За какво световноизвестният дизайнер мълчеше дълги, можете да разберете в jenata.blitz.bg.