На 4 юли, събота, започва рехабилитация на нов участък от бул.“България“. Строителните екипи ще работят в участъка от бул.“Тодор Каблешков“ до бул.“Гоце Делчев“ в посока център.

Движението ще се извършва двупосочно в срещуположното пътно платно (посока Бояна), което е обновено тази пролет, припомнят от Столичната община. 
 
Временната организация на движение е от 4 до 25 юли. За същия период автобусите от линии №64 и 304 ще се движат също в това пътно платно на бул. „България“.

Ще се изместят някои от спирките на градския транспорт - спирка с код 0308 „Бул. Гоце Делчев“ за автобусни линии № 64 и 304 на бул. „България“ се измества преди бул.

„Гоце Делчев“ непосредствено преди зоната за престрояване на кръстовището и спирка с код 2213 „Ул. Тодор Каблешков“ за автобусни линии № 64 и 304 на бул. „България“ ще се измести назад преди ул.„Тодор Каблешков“ непосредствено преди зоната за престрояване на кръстовището.
 
В рамките на рехабилитацията ще се извърши цялостно фрезоване, поставяне на метална мрежа с цел здравина, полагане на два пласта асфалтова настилка. На трите пешеходни подлези в участъка ще се изпълни хидроизолация. Ще се обновят тротоарите и ще се направи велоалея.
 
Продължава и ремонта на участъка между Околовръстен път и кв.Бояна, където се полага асфалтова настилка.
 
На 5 юли, неделя, ще започне и ремонт на ул.“Тодорини Кукли“ в участъка между от ул.“Александър Екзарх“ и ул.““Витиня“.

До 5 август 2020 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на ул. „Тодорини кукли" в участъка от ул. „Александър Екзарх“ до ул. „Витиня", като движението се извършва двупосочно в северното пътно платно в същия участък.

Ще се извърши обновяване на пътното платно и на тротоарите.  
 
За същия период от време се изместват автобусните спирки по маршрута на автобусна линия № 120 /с код 2216 „Ул. Тодорини кукли”/, /с код 1612 „Стадион Г. Аспарухов” и с код 1869 „Ул. Витиня“/ в северното пътно платно на ул. „Тодорини кукли" в участъка от ул. „Александър Екзарх“ до ул. „Витиня“ успоредно на съществуващото им положение в обособени за целта места.