Поради  „нечистотии”, на които сме изложени клетките ни губят амплитудата, и  не работят така енергично, както  в оптималното си състояние. Това можем да сравним с обикновено махало - то получава максимална енергия, когато го залюлеем енергично и постепенно намалява движението така и ние с раждането имаме максимална енергия, на младини, сме по-малко разположени към болести, но с течение на времето амплитудата на вибрациите на нашите клетки става все по-малка, както махалото забавя движението си, ако не го залюлеем отново.

Най-добре за всичко това говорят чудесните преживания, ползите и благодарностите на редица оставили зад гърба си здравословни неразположения потребители  на диска ПОЛАРИС:
 
Виолета Илиева – Горна Оряховица
- Аз си закупих 1 диск ПОЛАРИС и съм много доволна. Където ме боли – сложа го и след около 15 минути отзвучава болката, за което съм много благодарна. Сега съм готова да дам заявка за още 2 диска, за децата си по един - те живеят в чужбина Прекалено съм доволна и на колкото хора съм разказала, не мога да изкажа с думи благодарността си към д-р Дино Томич и Вашият екип. По начало, аз се движа с помощта на количка и бастун.

Обаче сега, мога да стигна до площада пеша (не е много далеч на 5-10 мин), докато преди това си вземах такси.  Имах лични загуби  и организма ми се отпусна, направо цялото тяло ме заболя. Обаче, този просто ме избави от тези целодневни болежки и ми върна да Ви кажа, импулса за живот. И така, просто съм доволна, прекалено доволна даже от диска, който ми помогна да възвърна енергията и подвижността си. И кръвното ми се регулира – пак вземам лекарствата, но разликата с преди беше, че дори и с лекарства то беше нестабилно и неравномерно. Границите му варираха неприятно, а сега е напълно нормално за мен – 130/75.

Пак вземам лекарствата, но с диска- пак казвам – регулира се. Сега, няма колебания на кръвното налягане, което за мене е много важно. Диска за човешкият организъм е едно чудо, защото при болка, след прилагането я премахва и лекува в дългосрочен план. Ето, жлъчката ми не е добре, което означава, че трябва да вземам лекарства за жлъчка, но не, не и не пак лекарства. Така ще си изкарам живота, с диска, да си помагам в ежедневието, защото лекарства не мога да вземам – стомаха ми е увреден. Имах една задна хрема, която ми пълнеше носоглътката със секрет. Тази задна хрема сега – изчезна. И зрението ми се подобри – дали е внушение, дали е истина няма как да знаем на 100%. За мен обаче – това е истина!

Диска ми създаде голям комфорт. Започнах да вдявам конеца в иглата без допълнителната помощ на вдевачката . Определено, толкова комфорт ми създаде този диск, че просто как да Ви кажа – Ако го видя д-р Дино Томич ще му направя поклон до земята, дето е предприел тази инициатива да помогне на хората и да излезе извън стереотипа на медицината, която лекува само с лекарства и препарати. А тези лечения струват безкрайно много пари. Нали като отидеш на лекар, даде ти една рецепта за 30 лв. и казва „Ела след 10 дни на проверка.“. Отиваш след 10 дни –нови  лекарства за 30 лв. И какво става? Става една приказка безкрай с пари.
 
Още веднъж Ви благодаря на Вас и на цялата фирма, която се е заела с тази дейност – да снабдява хората с това медицинско чудо. Живи и здрави бъдете.“

Запомнете: Вашето здраве е във вашите ръце.
 
Освен споменатото дотук, ПОЛАРИС е доказал отличното си въздействие и при: всички видове болки, гинекологични и урологични проблеми, болести на гърба и ставите, пълнота, намалено либидо и потентност, стерилитет, хемороиди, запек и проблеми с червата, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза и синусите, главоболие, безсъние и лошо настроение.
 
 За контакти и заявки  тел. + 359 886 777 126  , а на сайта на фирма „ПОЛАРИС БГ" ООД www.polarisdisc.bg да прочете множество материали и полезна информация, както и да се докоснете до мненията на различни потребители относно  ползите от диск ПОЛАРИС.