Една песен на адвокат, вдъхновен от извънредното положение, спечели вниманието на хората в социалните мрежи, информира Нова телевизия.


„Let me quarantine you“ с превод „Нека ви поставя под карантина“ е побългарена версия, на световния хит на Роби Уилиамс – „Let me entertain you”.

Борис Колев е юрист, свикнал на много динамично ежедневие - срещи с много хора, решаване на много казуси и проблеми. Сега, както при по-голямата част от света, се налага да стои затворен вкъщи със семейството си.

След първите дни на вцепенение решава да погледне малко по-позитивно на нещата и да разведри обстановката. И прави своя версия, повлияна от кризата с коронавируса, на една от световноизвестните песни на Роби Уилямс.

"Идеята е породена от това, че така или иначе сега всички сме вкъщи, което е от друга гледна точка едно идеално време, което можем да посветим на най-скъпите си хора, да прекараме повече време с децата си.

Понеже е важно да поддържаме техния висок дух", разказва Борис Колев, който споделя, че китарата му е страст и винаги е била негова утеха в трудни времена.

Той иска децата по света да не останат травмирани от този вирус. Авторът на новия хит от мрежите   “Let me quarantine you” гледа философски на ситуацията в България и по света в момента и смята, че  човешкият дух не трябва да се губи.

Посланието, което отправя към всички родители, е, "да поставим короната върху главите на нашите деца, а не да поставим един страх от един вирус".