Бившият народен представител от БСП Таско Ерменков подари в ефир на Десислава Атанасова от ГЕРБ предизборната програма на своята партия, за да може тя и нейната политическа формация да се запознаят подробно с идеите на социалистите вместо, по думите му, да правят извадки от изявления. Двамата коментираха хода на предизборната кампания, споровете между политическите сили и не пропуснаха да отправят упреци един към друг в ефира на Bulgaria ON AIR.

Атанасова посочи, че поредицата от срещи с медиите, които БСП прави, дава представа какво ще се случи, ако левицата влезе в парламента. Тя изреди имената на няколко представители на БСП, които според нея не са довели до никаква промяна в държавата.

Вчера БСП отправи критики към работата на кмета на София Йорданка Фандъкова, която сезира прокуратурата за причините за аварията в "Топлофикация - София". Позицията на партията бе подкрепена от Таско Ерменков в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев.

"Когато става въпрос за обществен доставчик, на когото хората плащат съответните суми, няма как да няма оценка на политиките, които се провеждат. Хората не ги интересува кой как си върши работата, а искат да имат качествена услуга", категоричен бе той.

Атанасова коментира политическите битки, които се водят основно между ГЕРБ и БСП и обясни действията на партията си с това, че всяка една организация, която кандидатства за вота на българските избиратели, търси най-добрия начин да представи своите програми, а също и слабите места на своите опоненти. 

След края на дискусията представителят на ГЕРБ все пак не взе подадената от Таско Ерменков предизборна програма на БСП.