Съкращения тресат още младото предаване на Димитър Цонев "В неделя с ..." по БНТ 1, а част от екипа от вчера е с предупреждение да напусне поради безпаричие на продуцентите. Сред тях били двама от екипа, който осигурявал гостите, и "конфликтна" сценаристка, разказва "Нощен Труд".
Служители от БНТ подменяли освободените и така външната продукция  си спестявала пари за сметка на телевизията, защото заплатите щели да се изплащат от там, а от предаването щели да им дават само хонорари.
Изгонените са подписали договори за месечни заплати 1300-1700 лв., но ги осигурявали на 500 лв. Договорите са подписани с частната фирма "Доменика Про", който уж нямала нищо общо с Митко Цонев, но пък според ДАКСИ съпругата му Мариана Павлова Цонева била сред собствениците. Цонев се направил, че за първи път чува за неизплатените заплати вчера, след като гримьорите и фризьорите не се явиха на работа за поредното шоу. От предаването избягали и операторите, на които не бил плащан нито лев.
Според служителите грандоманският декор в студиото на предаването н НДК не струвал повече от 10-20 хил. лв., а било обявено, че гони половин милион и именно от тези пари трябвало да сбъдат осигурени заплатите. /БЛИЦ