Оказва се, че преди да стане известна с връзките си с мъже от подземния свят и уменията си в кревата, Златка се е пробвала на чалга сцената, съобщава HotArena.

Секс бомбата не крие, че винаги е мечтала за кариера в чалгата и първите си стъпки в това поприще е направила преди цели 10 години. Точно тогава стартираха кариерите на Преслава, Анелия и Андреа, но изкусителката нямала техния късмет.

Русата Златка била избрана да замести едно от момичетата в набиращата скорост по онова време чалга формация „Фатално 3“. Интересно е, че мераци да продуцира подобен тип музика проявила Жени Калканджиева, която била създателката на проекта. Благодарение на дългокраките си манекенки във „Визаж“ Жени искала да прави секси конкуренция на утвърдените имена от „Пайнер“. Идеята на „Фатално 3“ била да се събере на едно място секс блянът на всеки мъж – брюнетка, блондинка и червенокоска. 

Докарани в къси тоалети, девойките извиват гласове в провокативни парчета, придружени с евтини и на моменти дори просташки клипове. На триото обаче не му е писано да просъществува дълго в първоначалния си вид. След като издава няколко песни, една от дивите в групата се отказва. За да не пропадне напълно проектът, в който са вкарани доста пари за лустросване на певиците, е повикана по спешност Златка.

С няколко записани песни зад гърба си Райкова успява на няколко пъти да стъпи на сцена в различни кръчми и дори участва в два големи фолк концерта. Въпреки изявите си обаче тя не вижда перспектива в кариерата си на певачка заради ниските хонорари, които получавала. Голяма част от парите на момичетата отивали при продуцентката им, а жалкият остатък се разделял на три. Реално им оставали жълти стотинки, които не устройвали Златка. 

„За да изкарваш пари в чалгата, трябва да спиш с богати мъже. Отдавна минах по този път“, сподели преди време Райкова, която тази седмица впечатлява участници и зрители на „Черешката на тортата“ с гласовите си възможности.