ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Напусналият Локомотив (Пловдив) Рангел Абушев от днес ще облече екипа на ЦСКА. БЛИЦ разбра, че Рони ще тренира тази вечер с "червените". Още преди дни ви съобщихме, че нападателят е желан от завърналия се начело на отбора Стойчо Младенов.

24-годишният Абушев вече се е разбрал с ръководството на "армейците" и до дни се очаква да подпише договора си с клуба. Вече стана ясно, че с ЦСКА ще парафират македонският нападател Християн Кировски, Валентин Илиев, Апостол Попов, Нджонго Присо и Стоян Колев.

Договорът на Абушев с Локо (Пд) изтече в края на юни, като му бе предложен нов. Острието обаче не го прие и напусна като свободен агент.

24-годишният нападател направи силен сезон на "Лаута", като се превърна в голмайстор на "смърфовете" със 7 попадения в 28 мача. Абушев бе използван на върха на атаката и по дясното крило, като се отличи с бързина и точен шут.

Той започва кариерата си в Марица, където играе в периода 2007-2009 г., като в 39 срещи вкарва 10 гола. След това преминава през Вихрен, Локо (Пд), Берое и отново Локо (Пд) през изминалата кампания.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ