Досегашният председател на Управителния съвет на "Левски" Иво Тонев съобщи, че тази сутрин е подал заявление с входящ номер, за да напусне всички заемани от него постове в клуба.

Той сподели това за "Гонг", но отказа всякакъв коментар и е категоричен в заявената вчера позиция, че повече няма да работи при "сините" под никаква форма.

Снощи, след поредицата от събития на "Герена", Тонев обяви, че подава оставка с думите: "Уведомих Тодор Батков, че си подавам оставката като шеф на Управителния съвет и го направих в момента, в който Наско каза, че иска да напусне клуба. Това, което се е случило при представянето на Петев, е унижение за клуба."

Както е известно, Наско Сираков също обяви, че повече няма да се върне в "Левски". Причината за това е невижданият скандал, разиграл се вчера на "Герена". Група фенове провалиха пресконференцията по представянето на новия треньор Ивайло Петев, съблякоха го по грозен начин и го изгониха от залата, обиждайки го на "чорбар".

По-рано днес бившият наставник на Лудогорец взе решение да се оттегли, осъзнавайки, че при подобна обстановка няма как да работи.