ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Официално: ЦСКА с нов собственик!

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов, който е част от групата "Червени шампиони", които вече официално взеха властта на "Армията", говори за бъдещето на клуба, в който от утре се завръща Стойчо Младенов. Треньорът ще изведе отбора още на сутрешното занимание и ще прави най-скоростната селекция на света, защото началото на новия сезон чука на вратата. На 20 юли (събота) от 20:00 часа "червените" домакинстват на Локомотив (Пловдив).

Томов говори за възможността Христо Стоичков да се завърне обратно на "Армията", както и обясни дали вече бившите собственици от "Титан" остават в клуба. Той каза също така, че "червените" ще бъдат управлявани по нов модел с акционерно дружество, в което ще влязат както бизнесмени, така и фенове.

"53-ма човека са заявили желание да придобият пакети акции, а желанието на хората, извършили спасителната операция, е да дадат клуба на множество фенове в едно акционерно дружество. Това ще бъде един съвсем нов модел на управление. В близките дни ще разберете повече за групата "Червени шампиони". Вече е ясно, че и аз съм част от нея. Фигурират не само бизнесмени, а и дейци на клуба и др. Да, Стойчо Младенов се завръща и от утре започва работа. Още сутринта ще тренира отбора. Сега сме притиснати до стената заради краткото време до старта на шампионата и Стойчо трябва да прави най-скоростната селекция на света", каза в ефира на ТВ7 Александър Томов.

Той обясни, че до няколко дни всички хора, които стоят зад "Червени шампиони", ще излязат с имената си в публичното пространство.

"Другите имена ще бъдат обявени в следващите дни", лаконичен бе Томов.

"За Стоичков мога да кажа само едно. Ако Христо прецени, най-вероятно ние ще се възползваме и ще разчитаме на него. Но той да прецени, че може да изиграе основна роля в клуба", каза Томов.

"Надявам се - НЕ", така той отговори на въпрос дали "Титан" остава в ЦСКА.

"Бих могъл да гарантирам в някаква степен това, но винаги в България има едно "но". Надявам се, че това няма да се случи. Една част от дълговете са покрити от нас, друга част от "Титан". Те са принудени от договора да го направят. Гледа се перо по перо. Благодаря на адвокатите и финансистите, които работят по случая. Последните дни бяха много тежки. Идваме с огромен минус, надявам се скоро да излезем на плюс", каза още Томов.