Много жени останаха разочаровани, разбирайки че Марио Балотели няма да дойде за мача на Ливърпул с Лудогорец. Всички знаем за изцепките на лудия италианец и многото му завоевания, но всъщност има друг играч, който е по-опасен за жените - Рахийм Стърлинг.

Той от онези, които явно нямат задръжки, когато някое момиче хване окото му. Слуховете за него са много, но повечето от тях той отрича. Според най-разпространеното твърдение 20-годишният офанзивен играч на Ливърпул има две деца от две различни жени. Този слух върви още от преди 3-4 години, когато Стърлинг бе само на 17. Самият той пък признава, че е чувал за себе си, че всъщност децата са пет, пак от различни жени. Официално обаче Рахийм е признал само една дъщеря. Мелъди Роус е родена през 2012 година, а Стърлинг и майката се разделят много бързо.

Знаете ли, че когато напишете в Гугъл името на нападателя на Ливърпул най-често изкача въпросът: "Колко деца има Рахийм Стърлинг?".

„Чувал съм какви ли не неща по мой адрес. Три деца от три различни жени, пет деца, също от различни жени. Понякога се смея на това, но друг път се ядосвам”, заявява Стърлинг, който е роден в Ямайка, но се мести в Лондон с майка си на 5-годишна възраст.

Стърлинг често се замесва в скандали. На два пъти е обвиняван в нападения над свои бивши приятелки. В единия екшън няма дело, тъй като потърпевшата не се явява. В другият случай нападателят на Ливърпул е оневинен.

Колко са децата на Стърлинг - никой не знае. Може би е само едно, а може би са пет. Все пак зад всяка лъжа има доза истина. Така че, дами, пазете се, Стърлинг идва.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа