В американския щат Охайо са повдигнати обвинения на 11-годишно момиче, което се оказало серийна изнасилвачка.
Безпрецедентният случай на женска педофилия е станал в град Зейнсвил, където 11-годишното момиче от същия град е обвинено в изнасилване на две момчета и едно момиченце. Напълно дивите обстоятелства по това дело шокираха мнозина, пише “Комсомолская правда”.
“Това е най-младият престъпник при нас. Имали сме младежи и преди това, но тя е най-малката от всичко”, каза детектив Ранди Ричарсън.
Сексуалните престъпления сред децата зачестяват, смята ръководителят на службата за непълнолетните в окръг Маскингъм Ронд Хинкъл. Според него причината за този бум е свободният достъп на детето до забранена преди информация. Освен това такова насилие по-често се извършва, ако децата живеят в т. нар. смесени семейства. Може само да се гадае какъв смисъл влагат в тези думи политически коректните американци, пише изданието.
Съдията Джон Шафнър с 27-годишен стаж отбелязва, че броят на подобни престъпления постоянно се увеличава. При това забележим ръст има от около 15 години. В най-честия случай децата-насилници имат нисък коефициент на интелигентност и техни жертви са деца, които живеят заедно с тях.
Един от главните проблеми на съвременния живот е, че родителите са постоянно на работа и нямат представа къде и с кого е детето им. Единственият начин детето да бъде предпазено от стремежа към проява на сексуално насилие е то да бъде научено как да се държи в сложни ситуации и в семейството да се създава атмосфера на доверие. Родителите трябва да бъдат най-добрите приятели на детето си, посочва Newsru. /БЛИЦ