Откакто един побъркан бомбардира попзвездата Бритни Спиърс с обаждания по телефона и е-мейли, в които твърди, че ще отвлече децата й, тя се събужда нощем с крясъци.
Когато телефонът звънне, Бритни настръхва от страх, че от другата страна на линията отново може да е онзи лудият, пише британското издание “Look”. От няколко дни певицата получава заплахи от мъж, който или й се обажда лично или й пише е-мейли, пълни с омраза. Самата Бритни вече се страхува за живота си и най-вече за синовете си.

“Най-голямото притеснение на Бритни е, че може да отвлекат децата й”, споделя източник на изданието, пожелал анонимност. Момчетата на 3 и 2 годинки пътуват заедно с майка си по време на американското турне. 27-годишната Бритни е под непрекъснат стрес и не винаги може да държи под око децата си.

“Тя вече е разговаряла с шефа на охраната си по въпрос. В същото време продължава да сънува най-ужасните си кошмари и да се буди нощем с крясъци. Нейната параноя вече е достигнала връхната си точка”, споделя още източникът. /БЛИЦ