През лятото се появи информация, че 23-годишната американска манекенка Бела Хадид се е разделила с рапъра The Weeknd. Но, изглежда, девойката не си губи времето напразно.

Моделката публикува серия откровени снимки, които ако бъдат видяни от бившия й приятел, той със сигурност може би ще съжалява за раздялата. Хадид се е отправила да почива с приятели близо до морето, където се разхожда по плажа в прозрачно горнище. В същото време, красавицата е решила да не си слага сутиен, показвайки бюста си публично.Пренебрегвайки правилата на Instagram, Бела публикува снимката си и дори не си направи труда да цензурира. Впрочем, последователите на моделката, които са над 27 милиона, никак не се смутиха от такава откровеност. Но все пак възникнаха някои въпроси за облеклото. Някои го намериха за несъвременно и доста странно. Въпреки това, Хадид получи огромен брой комплименти.Ето някои от коментарите от потребителите в мрежата за горещите фотографии: "Ти си просто богиня", "Именно такава беше модата от началото на 2000-те в представите ми", "Облеклото е малко странно, но си изумителна".

Бела Хадид е американска моделка от палестински произход. Момичето е родено в семейството на известния архитект и бизнесмен Мохамед Хадид и моделката Йоланда Хадид.Като тийнейджърка тя се занимава с конен спорт и дори планира да се изявява на Олимпийските игри. Но след това американката започва да се изявява на модния подиум.

А наскоро Бела беше наречена най-красивата жена в света. Пластичният хирург Джулиан Де Силва проведе изследване, според което нейното лице е възможно най-близко до идеалните пропорции.

Превод и редакция: БЛИЦ