Заслепена от ревност жена хвърли як бой на съперничката си. Екшънът се е разиграл наскоро в руската Карачаево-Черкезка република, а видео от побоя се превърна в истински хит в мрежата.
По данни на сайта "Кавказ Пост", пострадалата - Лариса Шаманова, е известна в района лекарка. Жената работи като акушер-гинеколог и водеща на здравно предаване по местна телевизия.

Биячката, която нахлула в кабинета й, се казва Фатима Сазарукова – разведена майка на две деца, а жената, която снима видеото - Фатима Еркенова. „И двете ги виждам за първи път. Преди две години започнах да се срещам с един мъж - Ислам Семьонов. Връзката ни обаче не трая дълго, защото Фатима Сазарукова ми се обади и ми каза, че тя и Ислам ще се женят”, разказва пострадалата лекарка.
Тя отбелязва, че веднага след разговора е спряла всички отношения с младия мъж и повече не го е виждала.

След боя обаче Лариса научила, че бившият й приятел смятал да зареже Фатима. „Незнайно защо тя е решила, че той се връща при мен и нещо повече – иска да се жени за мен”, възмущава се пострадалата.

„Двете жени нахлуха в кабинета ми. Фатима ме хвана за косата и започна да ме налага. Подадох жалба в полицията, но тя започна да настоява да я оттегля. Когато й отказах, качи клипчето в интернет, за да могат всички да го видят”, оплаква се пострадалата. 

По случая се води разследване. 
 


Превод: БЛИЦ