След края на зимата голяма част на дамите са изправени пред проблема с натрупаните килограми. Сякаш приемаме за нормално, че зимата е период, в който е кажи-речи неизбежно да наддадем.

Разбира се, това се дължи на факта, че поради студа си спестяваме разходките и бързаме да се приберем у дома на топло. В същото време хапваме по-големи количества храна и то много по-мазна.

Резултатът от всичко това е натрупване на килограми и отесняване на дрехите. В такива моменти започваме да се оглеждаме за ефикасни диети и хранителни режими, обещаващи бързо сваляне на килограмите.

Предлагаме ви една страхотна напитка, която съдържа само две съставки. За сметка на това обаче ще ви е незаменим помощник в битката с килограмите.

С нея ще влезете във форма за нула време За никого не е тайна, че в такива случаи елдата е незаменима. Тя е известна като един от най-ефикасните продукти за отслабване и това не е никак случайно. Освен че ще ви помогне да се преборите с килограмите, които сте натрупали, от нея ще извлечете и още редица ползи.

Ето ги и тях:

– Прочиства кръвоносните съдове и понижава нивата на кръвната захар;

– Оказва благоприятно влияние на панкреаса;

– Нормализира и успокоява обмяната на веществата;

– Извежда токсините от тялото;

– Ускорява метаболитния процес;

– Подобрява мускулната издръжливост;

– Укрепва нервната система

Необходимо е единствено да отделите пет минути вечер, за да приготвите невероятно полезната напитка от елда, която е необходимо да изпиете на сутринта. Всяка вечер в 1 ч.ч. нискомаслено мляко добавяйте по 1 с.л. брашно от елда. Разбъркайте хубаво и оставете да престои цяла нощ, но задължително в хладилника. На сутринта изпийте напитката вместо закуска и задължително на гладно. Прилагайте този метод за отслабване всяка сутрин в продължение на 14 дни.


ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ ЧЕТЕТЕ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO