Еднометрова дупка едва не потроши софиянеца Сашо Иванов /33 г./, който в петък вечерта е бил сред публиката на шоуто "Малката сестра" в студиото на Биг Брадър 4. Той бил близо до сцената и кракът му пропаднал в зееща необезопасена дупка с дълбочина един метър и ширина около 30 см, съобщи "Нощен Труд".
"Отидох с Митьо Пищова, който заедно с Елза Парини бе гост на Венета Райкова. Застанах близо до сцената и в тъмното не видях, че има празно разстояние. Кракът ми потъна вътре и никой не дойде да ми помогне. Появи се една жена и каза да изчакам лекар, но никой не дойде. Имам 8 шева от операцията. Много ми е зле крака, каза пострадалият. Хора от публиката са го успокоявали с факта, че и преди е имало затънали там, но никой не им е обръщал внимание. 
"Не съм решил още дали да ги съдя", допълни Сашо Иванов. Пиарите на шоуто първоначално отрекли да има подобен инцидент сред публиката. Но след сериозно проучване пиарът Влади Стоев разяснил: "Този човек не е бил публика, а е дошъл заедно с Пищова. Сложили са го да седне в публиката, близо до сцената. Предупредили са го, че има разстояние пред сцената, но той все пак е паднал. Три пъти са му предложили да викнат лекар, но той все пак отказал: Няма проблем, ще се оправя! Чак в края на шоуто казал, че ще потърси лекар, защото кракът го боли. Но си е тръгнал, без да дочака помощ". 
От екипа на предаването бяха категорични, че това опасно място до сцената няма как да се обезопаси. И въпреки че вече е станал инцидент, те продължават да твърдят, че това няма да се повтори, тъй като публиката нямала право да стои близо до сцената. /БЛИЦ