За сводничество са обвинени двама български граждани, на възраст 40 и 33 години. Те са арестувани в района Кунупели в област Илияс в Гърция, в момент, когато тласкали към проституция две българки, съобщава „Български новини”.
Според полицията, по време на полицейска операция двамата са арестувани докато предлагали двете жени, които са на възраст 41 и 43 години, на чуждестранни работници срещу заплащане. От полицейското разследване става ясно, че жените са докарани с кола от сводниците от Патра. Двамата българи са принуждавали двете жени да проституират през последните 10 дни в гората, на открити горски територии, които оформяли специално за тази цел.
 
Сводниците предлагали жените основно в района на Манолада на чужденци срещу 10 евро за сеанс, като сменяли често горското място, за да не бъдат хванати от полицията. Отново, според полицията, от предварителното разследване става ясно, че всяка жена се сношавала с 20 мъже всяка нощ. При ареста са намерени 3 000 евро, притежавани от двамата сводника и двете жени.