Попълнете търсена ключова дума или фраза

Астросъветът за днес - в никакъв случай не правете тези неща!

https://blitz.bg/layfstayl/khoroskop/astrosvett-za-dnes-v-nikakv-sluchay-ne-pravete-tezi-neshcha_news478217.html Blitz.bg

Мнозина може да почувстват, че са раздвоени

София, България 10 Ян. 2017, 09:10 1548 прочита 0 коментара
Луна в Близнаци – бързи реакции и умозаключения. Лунната ви същност ще остане дълбоко подтисната, а ще изгрее слънчевата ви същност. Засилват се екстравертните качества, хората стават по-активни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени. В този лунен период околните ще имат върху вас огромно въздействие. Владейте емоциите. Плановете си е желателно да приведете в съответствие с действителността. Изключете скандалите от дневния си ред.
Време, в което човек трябва обективно да оценява своите възможности. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Можете да се откажете от старите си навици. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система. 12-ти лунен ден до 15:31ч.

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Ще почувствате, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба. Разберете, че вие вървите само по свой път, затова не завиждайте на никого.

Според вибрациите на започващият 12-ти лунен ден, потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в дела. Вярващите да се обърнат към своя Ангел-хранител и да го помолят да ги подкрепи тук на Земята в техните дела, да им помогне да превърнат мечтите си в реалност. Не забравяйте да помогнете и на близките си и молещите. Включва се космическата енергия на любовта. Ден, в който молитвите биват чути, но те трябва да са искрени и от сърце.

13-и лунен ден (от 15:31до16:29ч на следващия ден) е за получаване на нова информация, за натрупване на знания, ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Може да се появи отново стар и забравен проблем. Значи е дошло време да се замислите за миналото и най- накрая да разрешите теглещите ви назад нерешени жизнени задачи. Период на корекции. Можете да внесете изменения. Най-доброто време за откриване на нов вид дейности, за разширяване на бизнеса, подписване на съглашения, разширяване сферата на влияние. Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

Благоприятно е за козметични процедури. Закуската си я хапнете в уединение, но да не е обилна. Чудесно е мюсли и чаша мляко. Можете да добавите орехи и други. В следобедните и вечерните часове можете да си хапвате вече по-обилно, защото 13 лунен ден е ден на яденето. Добре да се консумира жива храна - плодове и зеленчуци. Трябва да имате достатъчно сили, за да изпълните поставените пред себе си задачи. Добре е да се храните в колектив - в семейството, с приятели. Може да посетите ресторант. Който се разболее в 13-я лунен ден и отиде в болница, може да остане там за дълго.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен /новаторски/. Това е най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Да е активен, изобилен, наситен със силни чувства, до пълно изтощение и приятна умора. Но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, тогава не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си.

Липсата на сексуално желание в тринадесети лунен ден или умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си. Бизнес – Най-доброто време за внасяне на коректив в работата и бизнеса, за откриване на нов вид дейност, нови сфери на влияние, сключване на контракти с нови партньори, разширяване на границите на бизнеса.
 

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам