Козирогът дава енергия на телеца, а ракът чупи прегради и прескача огради. Това сочи седмичният хороскоп за периода 5-11 май. 

Овен 21 март – 20 април

Навлизаме в период с много празници и малко делници, но и в почивните дни доста работа ще се свърши, макър и на друго ниво. В събота бъдете особено внимателни. Луната и още три планети от Козирог сключват пречупващи аспекти с Меркурий и Слънце от Овен. Ако прецакате шефовете си с отсътвие или с неадекватна работата, после ще се окажете прецакани със заплащането. Очертават се конфликти по заместване и дублиране. Внимавайте при пътувания и за 6-и не планирайте такива. Каквото се обърка трудно ще се оправи. Ще победите на едно място, но може да се сринете на друго. 7-и е ден за учене на всякакви уроци, за осмисляне на наученото и проучното и вниматалното му прилагане на 8-и. Този вторник е зареден с агресивна енергия. Тълпата е неуправляема. Тенденцията е старото да се руши и да се налага нов ред. Ако в този ден заминете за чужбина дълго няма да се върнете. 9-и е ден сварзан със строителството, залага се нов постамент и нова програма, търсят се нови бази и възможности за развитие. Вечерта ще ви посети личната ви муза и на 10-и ще се събудите с неочаквано вдъхновение, което ще даде решението на наболелите проблеми. На 10-и е важно да стигнеш крайната цел, а не да започваш нещо ново. На 11-и ви чакат конфликти с колеги и неприятни разговори у дома. Очертава се отново тежък и рисков уикенд, не планирайте пътувания.

Телец 21 април - 20 май

Предстоят прекрасни празнични дни, в които четири планети от знака на Козирога ще ви изпращат енергия, протекция и ентусиазъм за всяко начинание. На 5-и преградите са само в ума ви, действайте и ще постигнете каквото сте намислили. 6-и е свързан с колесницата на победата. Именяците черпят, чевермето се върти, очите ви също шарят на различни страни. Прекрасен ден за запознаства, сватби и веселие. Вечерта за родените в първата декада ще има проблеми в приятелските връзки. Алкохолът не прощава. На 7-и всичко, което научите ще ви влезе в работа. Внимавайте с клюката, казаното ще бъде грешно препредадено. Ще влезете в конфликт с приятели и близки. Внимавайте докъде ще стигнете с откровеноста. 8-и е може би най-проблемният и опасен за вас ден в настоящия период. Бъдете вниматени, не предприемайте нищо, което може да преобърне живота ви и да ви насочи в нежелана посока. Отварят се огромни апетити, лесно се предизвикват скандали. Сексуалната енергия подкопава здравето и руши семейните връзки. На 9-и Слънцето от вашия знак е в точна опозиция на Юпитер от Скорпион. С действията си може да засегнете чужди интереси. Не лъжете, спазвайте закона. В този ден старото се руши, статуквото не може да се задържи. 10-и ви носи златни идеи за бъдещето. В петък не работете в екип.

 Близнаци 21 май – 21 юни

 В събота е лесно да отхвърлиш съмненията и да вземеш решение накъде и с кого да вървиш. Не се съмнявайте, че преградите са лесно преодолими, а повечето са само в ума ви. Ден на прозрение за бъдещето. В неделя пътувайте, празнувайте с приятели и роднини, бъдете заедно с любимите хора. Ден за подвизи и лични рекорди. Покажете какво можете и умеете, участвайте в състезания. Увеличете самоконтрола, може да има провокации. Вечерта може да намерите бъдещи съюзници и сътрудници. На маса ще се говори за работа, а и добра работа ще се свърши. Ще се уточнят позиции и намерения. На 7-и е добре да повишите личната си квалификация, да овладеете нов занаят или поне да се опитате да научите и усвоите нещо, което ще ви е от полза. На 8-и на всички нива ще има провокации, ще се действа активно, от позиция на силата и с желание за реформи. Недоволството предизвиква промени, в които е добре да се включите, а не да вървите против тях. Тълпата е неупровляема. 9-и е ден на реформи, които ще ви засегнат неприятно. Ако започвате нещо важно не пестете усилия, средства и материали. Направете го здраво, за да не го поправяте после. 10-и е ден за постигане на крайни цели. Новите начинания да се отложат за другата седмица. За петък не насрочвайте събрания. Никой никого няма да слуша. Посетете капацитет за съвет.

 Рак 22 юни – 21 юли

 В този уикенд чупите прегради, прескачате огради, опитвате се да излезете от обръча на отговорности и задължения, които безкрайно са ви утежнили живота. Може да изпитате удоволствия, които дълго сте си забранявали. Проблемът е, че за всичко ще се плаща с лихвата. Не отивайте в крайности. Вечерта си поръчайте сън, който да ви даде решение на натрупаните проблеми. В неделя по възможност не пътувайте. В празничния Гергьовден не остават трезви шофьори. 7-и е ден на желани и нежелани уроци. Някой изтрезнява болезнено, друг се опитва да закърпи нещата, а трети още не си дава сметка за промените, които започват и не могат да бъдат спрени. 8-и активизира амбициите, отваря зверски апетити, променя възгледи и намерения. Тълпата е неуправляема. Не се препоръчват публични инициативи и изказвания, които може да провокират общественото мнение. 9-и е ден с огромна преобразуваща сила. Всяко начинание ще тръгне успешно и ще даде възможност да реализрате една мечта. Започнете строеж или ремонт. Опитайте да възстановите стара дейност, да започнете нова работа и да подновите връзка. Залагат се основите на новото ви бъдеще. 10-и е ден за приключване. Едно задължение ще отпадне. Не бързайте да започвате нещо ново. 11-и е критичен и провокативен ден. Сдържайте амбиции, емоции и страсти.

 Лъв 22 юли – 22 август

 Предстоят прекрасни празнични дни. В събота отхвърляте всички съмнения и взимате правилното решение къде и с кого да бъдете. Ще се справите с всеки проблем. Този ден повдига духовната ни енергия и личния ни потенциал. Пътувайте, организирайте приятелски и роднински срещи за неделя. Празникът на св. Георги събира родата на богата трапеза, активизира оптимизма и желанието да се живее по-добре. Бъдете чисти и справедливи, не лъжете, ще стане по-лошо. 7-8-и ще бъдат затруднителни и тежки, ще се наложи да научите някои уроци или съдбата ще ви ги предаде. Ще се окажете в затруднено положение поради проблемите на близък или здравето ще ви подведе, ако в предните дни сте прекалили с хапването и пийването. В понеделник проявете щедрост и пътят ви ще се отвори. На 8-и на всички нива действат зверски апетити. Очаквайте опити за навлизане в личната ви територия. Конкуренцията ще направи своя ход и ще ви затрудни максимално. Не е изключен здравословен проблем. Стойте далече от публичните мероприятгия. В този ден тълпатата е неуправляема. На 9-и е добре да се вземе решение за промяна, за ремонти и строежи. Някой си изнася багажа, друг се нанася. Предприетото ще променя животи и отношения. На 10-и се пазете от случайни контакти. Приключвайте, не започвайте нищо. В петък бъдете избирателни във връзките.


Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

 Дева 23 август – 22 септември

 В събота енергията ви е на макс, но това не значи, че може да я изразходвате за дреболии. Концентрирайте се над най-важното и значимото. Пътят ви се отваря. В неделя ще изживеете приятни мигове с блезките ви хора. Пътувайте, посетете забележителни и релаксиращи места. Денят е свързан с неукротимото ни желание за движение напред и нагоре. Ден и на доброволната жертва в името на тези, които обичаме. Пострайте се да оправите обърканите роднински отношения. 7-и е денят на тайното и споделеното знание. Старайте се да стигнете до основата на нещата и да не реагирате първосигнално. Проучете всичко. Не се доверявайте на едностранчиви мнения. Каквото научите и проучите ще ви е от полза. Във вторник нещо неприятно се надига, връзките са пред скъсване или трети лица се опитват да всяват раздори. Всеки търси ползата за себе си и не е склонен на компромиси. Сексът е противопоказен, особено на чуждо. На 9-10-и Луна и Венера ще ви гледат в нехамонични аспекти. Родените в първата декада ще предприемат на 9-и реорганизации и промени, които ще затруднят близките им. Съобразете се с нуждите на любимите ви хора. На 10-и сте на прага на неприятно и вредно обвързване. Моментът е благоприятен за приключване, а не за започване. В петък посетете специалисти в интересуващата ви област.

 Везни 23 септември – 22 октомври

 В събота проблемите ще са повече за родените във втората декада. Лесно се чупят бариерите по пътя, но някои от тях са ви пазили. Може да се окажете без защита на непознати и неприятни места. Контролирайте се максимално, послушайте родителите. На 6-и достигате пик в емоционалното си и физическо състояние. Може да се решите на необмислен ход. Този ден ни дава възможност да се движим напред и нагоре към целите си, но трябва да си дадем сметка на каква цена ги постигаме. Дава се клетва за вярност, която наистина трябва да се спазва. Не лъжете, бъдете справедливи, родените в последните дни на зодията рискуват повече. 7-и омиротворява обстановката, дава възможност да проучите и научите подробности, които ще помогнат да се измъкнете от лична и душевна криза. Желателна е среща с учителите и с хора, чиято компетентност и знания цените. 8-и е най-агресивният ден за периода. Не се правят компромиси и всеки тегли чергата към себе си. Ще постигнете напредък, но на чужд гръб. Прецаквате колега, отношенията охладняват. На 9-и се пазете от случайни контакти, не си определяйте първа среща. Сега е момента за раздяла, а не за започване на нова връзка. На 10-и подредете приоритетите и не бързайте. В петък на работното място ще има суетене, което ще попречи на големите ви амбиции и начинания.

 

Скорпион 23 октомври- 22 ноември 

 Всичко предприето в събота ще има успех. С действията си ще вдигнете нивото, ще се представите добре в местата, където отивате и ще спечелите почитатели. Тази вечер си поръчайте сън, в който да видите решението на проблемите си. На Гергьовден пътувайте, съберете се с приятели и роднини, посетете пазари и събори. Търсете начин да влезете в нова среда, да затвърдите положението си в обществото и в средата, която е важна за вас. Някой ще получи изцеление, друг ще намери личебно място и човек, който да излекува душевните му и физически рани. В понеделник подходете добросъвестно към всичко, което се налага да правите. Наученото и усвоено в движение ще ви бъде от полза. И ако ученикът е готов, учителят непремено ще се появи. Може да влезете и в двете роли. На 8-и ще претърпите неуспех, ще срещата агресия на всички нива, трудно ще получавате дори и това, което заслужавате и ви е обещано. Апетитите са огромни, не се правят компромиси. Някой може да бъде изхвърлен от играта. На 9-и Юпитер от вашия знак е в точна опозиция на Слънцето. Внимавайте да не засегнете с действията си авторитетите и шефовете, от които зависите. Може да извоювате лична самостоятелност и на 10-и да получите заслужена награда. В петък конфликтите на другите ще ви правят услуга. Действайте самостоятелно.

 Стрелец 23 ноември – 21 декември

 В събота може с лекота да отхвърлите всякакви съмнения и да вземете вярното решение. Ден с възраждаща и стимулираща енергетика. Лесно се преодоляват препятствия, които в миналото са изглеждали непреодолими. В личен и в духовен план вдигате нивото и намирате изход от затруднителна ситуация. На Гергьовден пътувайте, посетете силно духовно и лечебно място. Организирайте среща с роднини, близки и приятели. Посетете места на веселие и се включете в състезателна програма. Денят се вързва с колесницата на победата. Изискването в този ден е да си верен на принципите и на дълга и да не правиш това, което душата ти осъжда. На 7-и си научаваме уроците. Търсете нови преподаватели за децата и се опитайте да стигнете до дъното на всеки проблем. 8-и е тежък и рисков за много хора. Конкуренцията е безмилостна. Всеки се стреми да захапе кокала и да вземе всички екстри. Тълпта е неуправляема. Стойте далече от места на агресия и конфликти. На 9-и не споделяйте идеите си, започнете ремонти, подредете си работата и заложете здрав фундамент на всичко, което правите. На 10-и не се хвалете излишно, може да ви откраднат идеите. Не вярвайте на случайни хора. Ако започнете нещо със сигурност ще го преправяте. В петък посетете консултанти, лекари и посредници. Потърсете капацитет за съвет.

 Козирог 22 декември – 20 януари

 През уикенда Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания и промени. Внимавайте, не отивайте в крайности. В събота лесно се чупят окови, но много хора ще гледат на свободата като на свободия. Децата ще ви създават проблеми, ако не ги държите изкъсо. В този ден не може никого да вържеш и ограничиш, дано грешките ни да са минимални. В неделя е добре да сте сред познати и роднини. Не пътувайте, ако сте пили, не водете важни преговори и спазвайте правилата. В тези дни не е добре да замествате колега или да оставите някой да се разпорежда на работното ви място. Родените в третата декада ще изживеят тежки моменти в неделния ден. В понеделник ще ви е нужна подкрепа, съвет и съдействие от хора знаещи и можещи. Не се задоволявайте със съветите на некомпетентни хора. На 8-и смирете апетитите за да не се скарате с близки и приятели. И сексът разболява и вреди. Не започвайте нова връзка. Спазвайте диета на всички нива. 9-и изисква да се включат и резервите в начинанията, които започвате. 10-и дава възможност да приключите успешно задача, за която ще получите похвали и пари, които ще вложите още утре в новата дейност. Ще ви преценяват по приключеното, а не по започнатото. 10-и носи конфликти на работното място. Не взимайте страна в споровете, увеличете дистанциите, не давайте съвети и информации.

Водолей 21 януари – 19 февруари

 Всичко предприето в събота ще носи успех, сила и възможности за нещо по-добро в бъдеще. С лекота ще преодолеете страхове и притеснения и ще взмете важно решение. Този ден е проверка на това докъде може да стигнем. В неделя пътувйте, посетете свято място, съберете се на празничния Гергьовден с родата и децата. Изискването е за честност в отношенията. Ден на подадените ръце. Луната навлиза във вашия знак и ви дарява с ново приятелство. Контролирайте емоциите. На 7-и ще печелите от консултантска дейност. Личното ви хоби ще носи доходи или ще даде нова насока на развитие и бизнес. Всяко усвоето знание и умение ще ви е от полза. На 8-и ще успеете в начинанията, които приключвате. Абстрахирайте се от случащото се наоколо и довършете това, което сте обещали. Наградата няма да закъснее. Този ден ще ви донесе популярност и слава в момент, когато другите се хапят един друг и си подливат вода. На 9-и проучете възможностите за преместване. Ден на фундамента. Всичко, което правите да е здраво и функционално. Не пестете от материали. Стартирайте нов бизнес, намерете нов терен за бъдещата ви работа и се опитайте да затворите производствения си цикъл. 10-и носи награда за усилията в миналото, Една важна цел е постигната. В петък много ще се говори, малко работа ще се върши. Тече програма за обсебване.

 Риби 20 февруари – 20 март

 В събота чупите окови и бариери, някои от които до момента са ви служели и за защита. Чувствате се свободни, знаещи и можещи. Личният ви потенциал достига високи нива. Не се опиянявайте от свободата, концентрирайте се над нещата, които искате да имате и да постигнете и ги реализирайте с ум и разум, за да не ви сложат отново ограничение. В неделя е време за приятелски и роднински срещи, за щастливи мигове заедно, за посещение на целебни и духовни места. Дава се клатва за вярност. Двама си казват „да” и пред олтара. Не нарушавайте дадената днес дума, тя ще ви пази във времето напред. На 7-и проявете щедрост, помогнете на някой да усвои нужните уроци. Ученикът си намира учител и в любовта. 8-и е рисков и опасен ден. Апетитите са огромни. Пазете се от хора с агресивни помисли. Не участвайте в публични инициативи и демонстрации на сила. Спазвайте диета. Тенденцията е към скандали и авантюри. На 9-и Луната навлиза в Риби и до вечерта ви зарежда с нови творчески идеи. Постарайте се да регистрирате и патентовате открития и нововъведения, за да не ги използва друг безплатно. На 10-и ще приключите стар проект и ще получите заслужени награди. Личната ви муза ще ви посети и дари с ново вдъхновение. В петък бъдете избирателни във връзките, нужна е трезва оценка на реалностите и възможностите.