Овен
Днес вашият любим човек непреднамерено ще ви обижда. В плановете му няма да има нищо такова, но всичко ще се получава неочаквано, само по себе си, независимо от желанието или нежеланието му. Постарайте се да не се обиждате – в крайна сметка не го прави нарочно. 
 
 
Телец
Бъдете внимателни и предпазливи при общуването с вашия любим човек. Днес ще му бъде доста трудно да търпи вашите шеги и закачки, а и всички ваши думи ще възприема буквално. Постарайте се да му говорите само и точно онова, което искате да кажете, без нищо излишно.
 
Близнаци
Днес страшно ще ви се иска, да станете някой друг, но само не себе си.Много старателно ще имитирате герой от ваш любим филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че вашия любим човек обича именно вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.
 
Рак
Днес ще си дадете сметка, че вашия човек не е напълно такъв, какъвто сте си го представяли. Нито е по-добър, нито е по-лош - просто е различен. Постарайте се да разберете и приемете това колкото се може по-бързо, защото иначе разочарованието може да се окаже много силно, а и несъвместимо със съвместния живот.
 
Лъв
Ще можете да реализирате смели планове, отнасящи се до професионалната дейност. Денят е много подходящ за обсъждане в неформална обстановка на делови перспективи и други важни въпроси. Може и да се окаже възможност, да започнете да се занимавате със самостоятелна търговска дейност. Вероятни са изненади и подаръци, импровизирани празници и развлечения. Не се препоръчва, да се предприемат далечни пътувания. Ако са в компанията на любимия човек, е възможно да възникнат недоразумения. Краят на деня ще бъде свързан с влошаване на самочувствието и за това време е по-добре да не планирате отговорни задачи.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества
 
Дева
Днес можете забележимо да промените личния си живот към по-добро, благодарение на своето интелектуално ниво, а и наличното си обаяние и усещането за творчески подем. Вероятен е успех в преговори или в работа, в която ще увлечете и околните. Не се страхувайте да мечтаете – колкото по-мащабни ще са задачите, които поставяте пред себе си, толкова по-значителни ще са резултатите. Днес може да реализирате най-необичайните и съкровени свои желания. Освен това денят е много подходящ за големи покупки и придобивки.
 
Везни
При общуване с любимия човек и с приятелите бъдете дипломатични и отстъпчиви. Това е нужно не само за да съхраните мира в отношенията, но и за да получите честни отговори на някои интересуващи ви въпроси. Укрепвайте семейните отношения! Този ден ще бъде изпълнен с трудности, преодоляването на които ще бъде много по-лесно, ако усилията са обединени. Днес сте склонни да правите планове за далечно бъдеще, а в същото време би трябвало да направите подготовка за предстоящите наскоро събития. В разходите бъдете икономични : прекалено лесно харчите големи суми.
 
Скорпион
Скорпоините днес се отличават с удивителна, неудържима и даже разрушителна целеустременост. Представителите на знака може да постигнат всичко, което искат, и този, който им се окаже на пътя, може да бъде само обект на съжаление. Само че това съвсем не ви гарантира безгрижен ден! Заради излишната си откровеност и прекомерната агресивност, има опасност да загубите съюзници, които биха могли да ви потрябват в бъдеще. Съществува вероятност от домашни конфликти и семейни разногласия. По начало сте с много остър език, и често не успявате дори да се замислите, че думите могат да засегнат близките ви. Конфликт, възникнал днес, може да се окаже почти непреодолим.
 
Стрелец
Всичко, което ви каже днес вашият любим човек, ще смятате за глупости , без дори и да се опитвате да вникнете в същността на тези думи. Просто настроението ви през този ден ще е такова противоречиво. Всъщност, това може да се окаже сериозна обида, та затова не се увличайте. Много е приятно да се чувствате най- умни, но само тогава, когато има с кого да се сравнявате.
 
Козирог
В последните няколко дни сте успявали за шест часа да правите по толкова много, колкото другите хора са правили за няколко дни. И макар че сте били заети, отлично сте се справяли със своята работа. Затова е дошло време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли така? Вие много добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!
 
Водолей
Много важна ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко актуални ще се окажат и материалните въпроси, тъй като ще се наложи да отделите внимание не само на собствените си доходи и спестявания, а и на съвместните ресурси: например на съпружеските. Напълно е възможно, да не става въпрос само за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, творчески и други възможности. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътуване или да получите известие, особено ако сте около Христовата възраст.
 
Риби
След продължителния период на суматоха и безпорядък ви се струва, че сега, в крайна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния ритъм може да предизвикат някои обърквания, та затова се заемете с някакъв проект и изпълнете деня си с рутинни действия. Но главното, върху което трябва да се съсредоточите, това е релаксацията и то онзи тип, който не предполага затваряне в себе си или самообучение. Това, на което трябва да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.