Поп-фолк звездата Андреа разби клубовете с пореден хит. Въпреки, че новата й песен “Дай ми всичко” още няма клип, тя е любима на гостите по заведенията. Ди-джеите разкриват, че я въртят по пет-шест пъти на нощ.
Заради големият интерес блондинката ще направи клип за нея до няколко дни. Разбира се, и в този клип ще има изненади, и то големи.
Преди седмица излезе и видеото на друг хит на певицата - “Най-велик”, в което тя е по евино облекло, а парчето е било видяно и изтеглено от рекорден брой посетители в Интернет - близо 40 000 абонати за три дни.
Аранжиментът на “Дай ми всичко” е на Кости. Румънската мега-звезда си е дал гласа и за началото на песента. Дали ще вземе участие и в клипа, ще разберем в края на месеца, когато ще се завърти.
От много работа Андреа няма и достатъчно време пълноценно да се наслади на златния медал на своя приятел Кубрат Пулев. Той спечели Европейската титлата в най-престижната категория по бокс - свръхтежката. Блондинката обаче е замислила специална изненада за Кобрата, която ще си остане само между двамата.

Светлана Славкова, БЛИЦ