В обширно интервю за "ОК" фолк-дивата Анелия ще разкаже за това как отглежда дъщеря си Ивона, пише Lifestyle.bg. Малката госпожица е плод на любовта на певицата с бизнесмена Коко Динев.
„Старая се да имам реална оценка за това как се държи, старая се дори да бъда строга, защото на този етап най-важни са нормите и правилата, с които бива възпитавана.

Това са най-добрите основи за едно правилно израстване. За мен е много важно да се консултирам, никой не става перфектният родител в момента, в който се роди детето. Донякъде и ние израстваме с децата си, с тях минаваме курса, особено в началото.

Точно тази връзка между майка и дете за мен е най-силна и най-важният показател как се грижим за детето си.

Не говоря с Ивон като с бебе или с много малко дете. За мен тя е вече един малък човек, на който може да се обясни или покаже защо, как и кога!", разказва щастливата майка Анелия. 

Междувременно стана ясно, че бизнесменът Коко Динев отпразнува рождения си ден в ресторант "Кошарите" заедно с най-скъпите за него жени - половинката си Емилия и дъщеря си Ивон, съобщи "Слава".

Според слуховете Анелия не искала дъщеря й да се среща с Емилия, но на празника видяхме,че Емилия и Ивон са доста превързани една към друга. Малката мадама показа на всички гости, че е наследила таланта на майка си Анелия. След това показа на Емилия, че може да танцува и накрая двете танцуваха заедно на Коко. /БЛИЦ