Плът в оскъдно облекло, пот на бързи струи и нови акробатични номера. Това показва Галена в новия си клип „Феноменален”. Видеото е на космическа тематика, което като че ли не кореспондира много с текста на песента, в която лирическата героиня се заканва на обекта на желанията си и го приканва, обещавайки:„С теб ще взема стая в ада и с теб там любов ще правя”, пише „Уикенд“. 

Дали е удачно да се пее за любов в космически кораб, почитателите на пайнерката не се наемат да коментират много-много. Причината е, че вниманието им е изцяло съсредоточено в дискусия, посветена на провокативните визии, които Галена представя за пореден път. Най-еротична безспорно е тази, която пайнерката се демонстрира, полегнала на масажен стол. Чалга дивата е с изрязани прашки и бюстие, което едва покрива бюста й.

Именно на масажния стол Галена показва нови акробатични номера – гърчене, повдигане на ръце, вирнат крак чак до главата и разбира се, акцент върху потта, която се стича по голото й тяло, и гърдите й, подаващи се изпод бюстието. Заедно с останалите кадри, „Феноменален” бързо бе определен като клип на световно ниво. А още по-впечатляващо е, че проектът май не е излязъл много скъп. Както се вижда и от видеото, Галена рекламира марка цигари, а във фейсбук страницата си – фирмата, предлагаща масажния стол, който явно й е отдаден за ползване. 

В бранша няма учудени на спестовността на певицата от Смядово. Галена открай време е известна с умението да предлага провокативни и качествени видеа, които всъщност не са никак скъпи за изпълнение.