Шок още в първите минути в Къщата на "ВИП Брадър". Първи там се озоваха Даниел Петканов и Александра Богданска, които се разделиха след огромен скандал миналата година. Още във визитката те казаха няколко думи за случилото се тогава:
"В началото ми беше трудно дори да излизам от вкъщи, хвърляха картофи по мен. Най-добрата ми приятелка направи нещо по-лошо с мен дори това, което Дани направи с мен. Обади ми се да изтрия всички снимки с нея, за да лошата ми слава не се пренесе на нея. Влизам, за да си изчистя името. Сякаш се гмуркам да правя страшна каскада", каза Богданска на старта.

Петканов не спести думи за бившата си изгора. "Алекс Богданска беше една от малкото, които съм обичал. В един ден погледнах в телефона й, видях толкова неща, които не пожелавам на никого да ги вижда. Чувствах се като отровен, все едно отрова течеше във вените си. Искал съм да я унижа, с постове исках да изкарам отровата от себе си“, каза той."Започнах с прошката, а на мен той вече ми е безразличен", каза Богданска преди да прекрачи прага на Къщата.

След като Богданска влезе в Къщата там я посрещна Дани Петканов, който пръсна шампанско в нея. "Ти тук ли си. Добре, че е Биг Брадър да ни събере", бяха първите думи на моделката.

"Ти по-гола не можа ли да дойдеш", каза той.

"А в магазина мъжки сака нямаха ли?", захапа го тя.

"Не, бяха изкупени от гаджетата ти", затапи я Лудия репортер.
 

Двамата веднага бяха повикани в изповедалнята. Те получиха тайна мисия да съберат двама съквартиранти, които да се влюбят. Те са с инициали С. В. и А. Т - Сашка Васева и Алфредо Торес. Ако успеете да ги съберете до края на вечерта ще си спасите задниците от много неприятни последствия. Мисията е с повишена трудност, но е възможна. При старт на мисията те ще получават удар с ток от жици.