Популярната холивудска звезда Джерард Бътлър е в България защото снима нов филм в студиата в Киноцентър Бояна, пише ХотАрена.
За престоя си в България холивудската звезда е настанен в луксозния хотел, където живеят някой от най-богатите хора в страната, за да не му липсва нищо. Там той се радвал на всякакви глезотии като масажи, спа, басейн и други.  За да бъде още по пикантна историята, светските клюкари шушукат, че топ дизайнерката Мегз, която живее в същия хотел, е извадила най-голям късмет и звездата е настанена точно на нейния етаж.
 

Запознати коментират, че Каканашева не мърдала от комплекса цял уикенд и дори се хранела в ресторанта, където по принцип почти не стъпвала, но сега го правела само за да е покрай изкусителния красавец. Мегз искала да използва факта, че всички са се изнесли за почивните дни, за да привлече вниманието на звездата само и единствено върху себе си. Изглежда й се е получило, защото Каканашева качи кратко лайф видео в инстаграм историята си, в което двамата седят на маса в ресторант и тя го кара да каже на български: „Аз обичам България" и после двамата се смеят.