Всяка домакиня си има своите малки тайни за приготвянето на вкусни кюфтета. Методите и техниките за приготвянето им често предизвикват бурни спорове сред готвачите. Но какво значение има, щом крайният резултат е толкова сочен и неустоим?

За да бъдат кюфтенцата ви винаги вкусни, е достатъчно да сте наясно само с няколко неща, които са от изключително важно значение при приготвянето им.

Свинското месце направо се топи в устата, всички вкъщи полудяха по това ястие!

На първо място, разбира се, трябва да избирате качествено месо. Аз лично използвам смес от свинско и говеждо месо. Готова кайма отдавна не купувам. Избирам внимателно месото, а после моля да ми го смелят. Или пък го правя у дома. 

Останалите тънкости за приготвянето на идеалните кюфтенца, които се топят в устата, четете в jenata.blitz.bg.